Edek napisał:
Siemaaa AAAAA SŁUCHASZ OZZY'EGO OSBOURNE'A? Łooooo, powiedz mi jaki jest Twój ulubiony album?
AAAAA SŁUCHAM Ozzy Osbourne jest najlepszy!
O rany, ciężko wybrać jeden, ale chyba najczęściej wracam do piosenek z "No more tears". "Down to earth" też jest świetny. A Twój?
Podoba Ci się "Scream"? Bo ja w sumie nie wiem co o nim myśleć, jest dobry, ale czegoś mi tam chyba brakuje
Kurde dziewczyno! Piąteczka! Mój tez jest ulubiony No More Tears! Ostatnio płytke sobie nabyłam także jaram się i ciągle jej słucham Zakk zrobił kawał dobrej roboty, lubię również te albumy z Randy'm Rhoads'em, a te nowsze od Ozzy'ego no cóż, nie są złe ale zdecydowanie wole te starsze za czasów Randy'ego i Zakk'a A jakie utwory z albumu No More Tears przypadły Ci do gustu? Takie 3 ulubione.
No HIGH FIVE
o, no ja też uwielbiam "Mama I'm Coming Home" a tak to jeszcze "Mr. Tinkertrain", "No More Tears" i "Road To Nowhere" a i jeszcze 'Don't Blame Me" Ah, miały być 3...
btw. widze, że jesteś moją rówieśniczką, fajnie.
Użytkownik
hej
Ciesze się w takim razie, że znasz No Mafia również dobry album choć wole (jak to ja) starsze płyty, wtedy wokal Zakk'a był zupełnie inny niż obecnie. Generalnie zapoznałam się ze wszystkimi albumami Zakk'a i mogę stwierdzić, że jego solowa płyta jest genialna!