Cze¶æ wszystkim!
Nazywam siê Julia. Mam 16 lat i jestem z Krakowa. Moj± pasj± jest jazda konna i czytanie ksi±¿ek, trochê piszê. Na³ogowo ogl±dam MtvRocks. Oprócz tego uczê siê jêzyków, czasem robiê zdjêcia i pobijam w³asne rekordy na PlayStation ;P
Odk±d pamiêtam s³ucham rocka, metalu i indie, a to wszystko dziêki mojemu tacie, który podsuwa³ mi pod nos p³yty Rammstein'a kiedy by³am ma³a
Avenged Sevenfold s³ucham od oko³o dwóch miesiêcy i od razu ich pokocha³am. Maj± wszystko to, czego mo¿na chcieæ od dobrego zespo³u, dlatego od razu wyl±dowali u mnie na pierwszym miejscu Oprócz nich wielbiê Billy Talent i Foster the People, Florence and The Machine, Good Charlotte, Rammstein, Ozzy Osbourne, Foo Fighters i wielu, wielu innych.
Zarejestrowa³am siê tutaj, poniewa¿ niestety nikt z moich znajomych nie podziela mojego fio³a na punkcie ciê¿szych brzmieñ, no i po prostu dlatego, ¿e lubiê fora
Nie wiem co jeszcze mogê wam o sobie napisaæ... ) Jest tu kto¶ z Krakowa?
Ostatnio edytowany przez Julia (2013-08-09 19:12:34)
U¿ytkownik
witam now± forumowiczkê baw siê dobrze na forum
U¿ytkownik
Tutaj wszyscy kochaj± mocne brzmienia Julko Witamy na forum, mamy nadziejê, ¿e dobrze bêdziesz siê z nami bawiæ
hej, baw siê dobrze ;>
U¿ytkownik
Hej ¯yczê udanej zabawy. Masz ciekawe zainteresowania. Du¿y plus za stare, dobre zespo³y.
Dziêki wszystkim za takie mi³e powitanie
@bromptoncocktail; Bardzo mnie to cieszy! Oj, b³agam, nie nazywaj mnie "Julk±". Wszystko tylko nie to
@sysia; Fajnie, ¿e jeste¶ z Krakowa