Cześć wszystkim!
Nazywam się Julia. Mam 16 lat i jestem z Krakowa. Moją pasją jest jazda konna i czytanie książek, trochę piszę. Nałogowo oglądam MtvRocks. Oprócz tego uczę się języków, czasem robię zdjęcia i pobijam własne rekordy na PlayStation ;P
Odkąd pamiętam słucham rocka, metalu i indie, a to wszystko dzięki mojemu tacie, który podsuwał mi pod nos płyty Rammstein'a kiedy byłam mała
Avenged Sevenfold słucham od około dwóch miesięcy i od razu ich pokochałam. Mają wszystko to, czego można chcieć od dobrego zespołu, dlatego od razu wylądowali u mnie na pierwszym miejscu Oprócz nich wielbię Billy Talent i Foster the People, Florence and The Machine, Good Charlotte, Rammstein, Ozzy Osbourne, Foo Fighters i wielu, wielu innych.
Zarejestrowałam się tutaj, ponieważ niestety nikt z moich znajomych nie podziela mojego fioła na punkcie cięższych brzmień, no i po prostu dlatego, że lubię fora
Nie wiem co jeszcze mogę wam o sobie napisać... ) Jest tu ktoś z Krakowa?
Ostatnio edytowany przez Julia (2013-08-09 19:12:34)
Użytkownik
witam nową forumowiczkę baw się dobrze na forum
Użytkownik
Tutaj wszyscy kochają mocne brzmienia Julko Witamy na forum, mamy nadzieję, że dobrze będziesz się z nami bawić
hej, baw się dobrze ;>
Użytkownik
Hej Życzę udanej zabawy. Masz ciekawe zainteresowania. Duży plus za stare, dobre zespoły.