Cze¶æ Edyta
Masz dobry gust i fajne zainteresowania.
Te¿ rysujê
U¿ytkownik
Witaj i mi³ego.
Suziii napisał:
z jakiej czê¶ci jak¿e zajebistych Katowic jeste¶? bo ja te¿ w Katowicach mieszkam i równie¿ mam 15 lat
i mi³ego pisania ¿yczê od razu!
Znaczy siê ja to z Zawodzia jestem. O, to w takim razie witam moj± rówie¶niczkê, hehe
a dziêkujê.
Camille napisał:
Wpadaj na czatboxa
Okejoo, bêdê wpadaæ.
Dasieq napisał:
Te¿ rysujê
O, to fantastycznie. Najbardziej to mi portrety wychodz±, bo jak mam malowaæ co¶ innego to mi jakie¶ makelele wychodz±, hehe
Mi³o mi was wszystkich poznaæ.
Ostatnio edytowany przez Edek (2011-02-22 11:53:05)
jak z zawodzia to w sumie nie tak daleko, bo ja niedaleko centrum mieszkam
wiêc jak bêdzie siê szykowaæ jakie¶ spotkanie forumowiczów czy co¶ to zapraszam
Znowu kto¶ z po³udnia, a niech was owce zjedz± -.-
cze¶æ
Piernik napisał:
a niech was owce zjedz±
FTW!
Jo³¿e Edku/o! Piêkny masz ten gust, ale mnie ciekawi kiedy masz w planach kupiæ tudzie¿ zpiraciæ album przecudnego zespo³u jakim jest Coheed And Cambria ; D Je¶li mog³abym poleciæ, to zasysaj "Year Of The Black Rainbow" :>
No i widzê, ¿e Slipknot widnieje, wiêc zapytam o ulubiony album tego¿ zespo³u, jak równie¿ o to, czy by³as na uctoku na papa ro³cz.
Witam kolejnego gitarzystê! Szarpidruty rulez!
Do³±czam siê do pró¶b o chwalenie siê rysunkami. Mój talent plastyczny jest pod wielki, oj, baaaardzo wielkim znakiem zapytania, wiêc lubiê ogl±daæ prace tych, co ten talent maj±
U¿ytkownik
Witaj w rodzinie Sevenfoldziaku
vercore napisał:
Jo³¿e Edku/o! Piêkny masz ten gust, ale mnie ciekawi kiedy masz w planach kupiæ tudzie¿ zpiraciæ album przecudnego zespo³u jakim jest Coheed And Cambria ; D Je¶li mog³abym poleciæ, to zasysaj "Year Of The Black Rainbow" :>
No i widzê, ¿e Slipknot widnieje, wiêc zapytam o ulubiony album tego¿ zespo³u, jak równie¿ o to, czy by³as na uctoku na papa ro³cz.
haha, mów mi tam jak chcesz, w sumie chcia³am napisaæ Edka ale nie wiem czemu napisa³am Edek. O.o £oo, nie znam tego zespo³u. Dobrze, pos³ucham sobie ich. Ulubiony album tego¿ to zespo³u to 'All Hope Is Gone' Nie, nie by³am. :c
NessieH napisał:
Do³±czam siê do pró¶b o chwalenie siê rysunkami. Mój talent plastyczny jest pod wielki, oj, baaaardzo wielkim znakiem zapytania, wiêc lubiê ogl±daæ prace tych, co ten talent maj±
£aa, dobrze, bêdê siê chwaliæ.
Fruittella napisał:
Witaj w rodzinie Sevenfoldziaku
Witam, witam.
Kolejny fan z katowic ! !!!
Sieeeeema ! ^^