Użytkownik
Witaj i miłego.
Suziii napisał:
z jakiej części jakże zajebistych Katowic jesteś? bo ja też w Katowicach mieszkam i również mam 15 lat
i miłego pisania życzę od razu!
Znaczy się ja to z Zawodzia jestem. O, to w takim razie witam moją rówieśniczkę, hehe
a dziękuję.
Camille napisał:
Wpadaj na czatboxa
Okejoo, będę wpadać.
Dasieq napisał:
Też rysuję
O, to fantastycznie. Najbardziej to mi portrety wychodzą, bo jak mam malować coś innego to mi jakieś makelele wychodzą, hehe
Miło mi was wszystkich poznać.
Ostatnio edytowany przez Edek (2011-02-22 11:53:05)
jak z zawodzia to w sumie nie tak daleko, bo ja niedaleko centrum mieszkam
więc jak będzie się szykować jakieś spotkanie forumowiczów czy coś to zapraszam
Znowu ktoś z południa, a niech was owce zjedzą -.-
cześć
Piernik napisał:
a niech was owce zjedzą
FTW!
Jołże Edku/o! Piękny masz ten gust, ale mnie ciekawi kiedy masz w planach kupić tudzież zpiracić album przecudnego zespołu jakim jest Coheed And Cambria ; D Jeśli mogłabym polecić, to zasysaj "Year Of The Black Rainbow" :>
No i widzę, że Slipknot widnieje, więc zapytam o ulubiony album tegoż zespołu, jak również o to, czy byłas na uctoku na papa rołcz.
Witam kolejnego gitarzystę! Szarpidruty rulez!
Dołączam się do próśb o chwalenie się rysunkami. Mój talent plastyczny jest pod wielki, oj, baaaardzo wielkim znakiem zapytania, więc lubię oglądać prace tych, co ten talent mają
Użytkownik
Witaj w rodzinie Sevenfoldziaku
vercore napisał:
Jołże Edku/o! Piękny masz ten gust, ale mnie ciekawi kiedy masz w planach kupić tudzież zpiracić album przecudnego zespołu jakim jest Coheed And Cambria ; D Jeśli mogłabym polecić, to zasysaj "Year Of The Black Rainbow" :>
No i widzę, że Slipknot widnieje, więc zapytam o ulubiony album tegoż zespołu, jak również o to, czy byłas na uctoku na papa rołcz.
haha, mów mi tam jak chcesz, w sumie chciałam napisać Edka ale nie wiem czemu napisałam Edek. O.o Łoo, nie znam tego zespołu. Dobrze, posłucham sobie ich. Ulubiony album tegoż to zespołu to 'All Hope Is Gone' Nie, nie byłam. :c
NessieH napisał:
Dołączam się do próśb o chwalenie się rysunkami. Mój talent plastyczny jest pod wielki, oj, baaaardzo wielkim znakiem zapytania, więc lubię oglądać prace tych, co ten talent mają
Łaa, dobrze, będę się chwalić.
Fruittella napisał:
Witaj w rodzinie Sevenfoldziaku
Witam, witam.
Kolejny fan z katowic ! !!!
Sieeeeema ! ^^