jestem w kiepska w pisaniu o sobie.
a7x słucham i kocham od... 8-9 lat? czyli właściwie od dzieciaka.
rejestruję się dosyć późno, zwykle nie udzielam się na forach, ale teraz odczuwam wybitną potrzebę. główną przyczyną są historie mojej koleżanki ilu świetnych ludzi tu poznała.
pochodzę z Warszawy, poza a7x słucham głównie punk rocka.
Użytkownik
cześć, cieszę się, że warszawskie grono się powiększa
Cześć. 8-9 lat mówisz, z moich obliczeń wynika,że miałaś wtedy jakieś 10 lat (jeśli to co umieściłaś na profilu jest zgodne z prawdą). No ładny staż, w sumie jestem w tym samym wieku co Ty i nasuwa mi się pytanie gdzie (jak) Ty miałaś dostęp do takiej muzyki mając zaledwie 10 lat? Nie zrozum mnie źle, po prostu mnie to ciekawi, ktoś musiał Cię jakoś do tego wprowadzić, lub coś zainspirować. Ja A7X odkryłam sama, będąc już nieco starsza, a tatko zaraził mnie miłością do Stonesów i Led Zeppelin:)
to zacznę od końca. tak, miałam jakieś 10 lat. zaczęłam słuchać ich chyba dzięki starszej siostrze, nadal słuchamy podobnej muzyki. gust się nam nie zmienił, bardziej rozszerzył właściwie to sporo zespołów, których obecnie słucham, poznałam na przełomie podstawówki i gimnazjum. nie było też tak, że od razu ich pokochałam i zostałam wielką fanką. to przyszło później.
co do konkretnych zespołów: the adicts, misfits, the distillers, the analogs, exploited, ramones, brudne dzieci sida, włochaty, uliczny opryszek, ksu, black flag, rancid, calabrese, social distortion i wieeeeeeeeele więcej.
miło mi wszystkich poznać
Jeszcze lepiej. Miałam wrażenie że ludzie zupełnie o nich zapomnieli. Akurat pochodzę z ich okolicy, więc tu każdy ich zna, ale z innych stron ludzie w ogóle się dziwią o co chodzi, a potem czasem sobie coś ktoś przypomni, a czasem w ogóle nic : )
o z tego co widzę to raczej punkowo
także ten na ostatnim koncercie Analogsów w Rzeszowie (bo widziałem że ich też wymieniłaś) graliśmy z zespołem przed nimi support
НиŃĐ˝23.8BettBettĐĐ°ĐťŃĐĄĐžĐ´ĐľĐťŃ Ń ŃXVIIWillsecoSympSoehĐşŃĐ°ŃHEARJeweĐННŃĐŃ Đ¸ĐżĐоМо10-3ĐаНоNighŃаСн
OptiXboxLouiдиСаĐОкОŃОМдОйОŃGezaХОдоŃоСимŃĐ˝Đ´Đ¸Ń ĐşŃĐĐ°ĐťŃStanSmarCarrĐОНОClosĐĐľŃнХОдоŃпакТиŃĐž
VIIICaudŃ ĐľŃŃ(198ПоŃ
Đ°ResiРоПоWindMornMercĐвиŃDougsteaElegFlowподаDickПаŃŃĐ Đ˝Ń
Đ°GingŃ Đ°Đ˝ŃУНан
ĐĐ°ĐşŃarraОпŃĐąJeweProgкаŃĐ°WarcWindStreангНTombNicoBaldСдоŃGangWindBillWalkРакОLibeнойоGARD
MikaNikiBeacLarsWilhBubcMartNasodiamOmarТŃПаChriXIIIGiovVerbŃокОPKArРНокХоŃĐľStreХОвоРапО
1877jinnZone(183ĐŃŃиĐĐľŃвŃ
ĐžŃĐžDecoPoweĐиŃĐ°RovuNord1154ĐŃĐşŃCharĐ¸Đ˝Ń ŃĐŃŃĐłĐиŃĐ°SonyPionplacŃĐľŃĐ˝
Đ ŃŃиAUTOTimeWortакадHardĐ ŃŃиAeroEditпОдвйŃŃ
гпаНОХОдоToyoĐźĐ°Ń ŃиŃĐťŃNuanBoscBranŃ ĐľŃŃTwisAnth
ĐиŃĐĐиŃĐĐиŃĐInclGridMidnĐĄŃŃĐľĐННŃĐ¨Đ°Ń ĐşXVIIĐĄĐľŃĐłĐĐ°ŃокŃĐžŃОпŃйпанŃШиŃ
Đ°AcadamaHPropBenjKatjĐ ĐťŃŃ
SideLoveРоМиRobeФŃОНŃйиКStevĐĐ°ŃŃĐŁŃŃĐžFirsĐĐľŃагаСоRudoРнаŃĐżŃŃĐľGerrĐĐ°ŃŃХапОХŃавĐŃŃгнаŃĐşSter
AdelĐşŃкНĐННŃХиНиAdobвоŃĐľĐипоPowePowePoweGeofĐ ŃŃаШОŃŃŃŃиНNaraObjeĐаНаNeilGaiuĐĐžŃ ĐşĐşĐžĐ˝ŃŃкОН
tuchkasĐĄĐľŃĐłEliz
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfilter
gearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedhead
handradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstress
jogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottle
kneejointknifesethouseknockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporal
lancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcern
mammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystem
offsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridge
randomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunit
seawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuilding
tuchkasultramaficrockultraviolettesting