Użytkownik
Siemano, jestem Julia, mam 14 lat i mieszkam w Jaworznie, Ślunsk. Sevenfoldów słucham od pół roku, jestem totalnie zabujana.
Oprócz A7x lubię Three Days Grace, Pantere, Metallice, Nirvane, Alice In Chains, Pearl Jam, Guns N' Roses, Pink Floyd, Pinkly Smooth, U2 i po trochu Iron Maiden, Alice Coopera, Bullet For My Valentine, Guano Apes.
Nienawidzę; zespołów typu Pierdu Pierdu (indie rock), rozgryzionych do krwi skórek, plastików, niemieckiego i flaczków.
Kocham: danie chińskie Knorra, A7x oczywiście, Dimebaga Darella, moją MP4, dobre książki i pływanie.
Dziękuję Joannie Gates bo to przez nią tu jestem i miło mi, że wstępuje do 7xFamily
Użytkownik
Kurde, ile tych Julii teraz jest, nie ogarniam
Hah, ja z Pierdu Pierdu lubię tylko Florence And The Machine. Mam zbyt Helgowate nauczycielki żeby pZwiadowcolubić dojcza
Czytam Zwiadowców, Kroniki Wardstone, Gone Zniknęli (trochę nudnawe ale pomysł fajny), Dzieci z Dworca Zoo (kocham), W drodze. Na ogół takie magiczno horrorowate. A oprócz tego Metal Hammer, Teraz Rock i ostatnio Świat Wiedzy. ;p
Też czytam głównie fantasy, ostatnio mnie coś wzięło na podróżnicze "Zwiadowców" mam w planach, na razie próbuję przebrnąć przez ostatnią część Eragona, ale jest straaasznie nudna. Świat Wiedzy i Teraz Rock są świetne
Ostatnio edytowany przez Julia (2012-08-08 18:51:56)
Użytkownik
Podróżnicze? A co dokładnie? W guście Blondynki w podróży?
Zwiadowców Ci jak najbardziej polecam, ja wchłonęłam pierwszą część w dwie godziny
A ja się właśnie mam brać za Eragona! Jak nudna to chyba nie warto, nie?
Użytkownik
Witam, witam i bardzo mi miło, że trafiłaś tu przeze mnie
Życzę ci dużo fajnej zabawy i dużo udzielania się
Ja też uwielbiam czytać, bardzo lubię fantasy i powieści historyczne. nie wymienię tu wszystkich książek, ale jestem zatwardziałym fanem Władcy Pierścieni i Wiedźmina. Duży plus za muzykę and Welcome to the Family !!!
Użytkownik
No a jak! Oczywiście, że przez Ciebie!
Miło, nareszcie ktoś lubi książki! *facepalm* Jak mogłam zapomnieć o Władcy Pierścieni?!?! Zresztą, Hobbita też czytałam.
Oh, zarąbiście zabrzmiało to Welcome To The Familly
Ja Eragona czytam z obowiązku, bo nie lubię zostawiać za sobą nieskończonych serii. Nudne, za długie, za rozwlekłe, ble, fuj.
Blondynki akurat nie, ale czytam "Wyspę kochających lemurów" i "Ryby śpiewają w Ukajali" Arkadego Fiedlera.
Użytkownik
Uuuu, no to dokładnie takie jak Gone; Zniknęli. Pomysł zarąbisty ale wykonanie do kitu. Też takie rozwlekłe a bohaterowie mają takie denne problemy ze sobą -.- Yymm..wybacz, ale nic mi to nie mówi
Użytkownik
Cześć, znam batcountry.pl. Super stronka dla fanów A7x
FuckinBlack napisał:
Uuuu, no to dokładnie takie jak Gone; Zniknęli. Pomysł zarąbisty ale wykonanie do kitu. Też takie rozwlekłe a bohaterowie mają takie denne problemy ze sobą -.- Yymm..wybacz, ale nic mi to nie mówi
Haha, spoko Takie tam, trochę stare książki, ale mi się podobają ^^
Eragon też ma jakieś egzystencjalne problemy, jakaś taka elficka ciota się z niego zrobiła
Użytkownik
Hahaha, więc powiadasz Julia, że elficka ciota? Jezu, nienawidze takich problemów! dzięki Edek! Też jesteś fanem Dimebaga? No i miło mi, że ktoś lubi Alice Coppera! A My, Dzieci Z Dworca Zoo to klasyk