Witam wszystkich jestem nowa na forum i mam nadzieję że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami.Nazywam się Agata i mam 20 lat,mieszkam w Warszawie.Zwariowana ze mnie osóbka,ciągle uśmiechnięta ale bywam też uparta,złośliwa no i leniwa na maxa że normalnie szok.Interesuje się Japonią,sportem,zwierzakami,fotografią,fryzjerstwem,modą,komputerami ale i tak na pierwszym miejscu jest oczywiście muzyka.Sevenfoldów słucham bardzo króciutko bo od Lipca tego roku ale szybko zdążyłam ich pokochać za wspaniałą muzykę jaką tworzą.Oprócz a7x słucham także 30 Seconds to Mars,My Chemical Romance,Billy Talent (moja święta trójka) Paramore,Kings of Leon,Hurts,Papa Roach,Green Day,Metalica,Nirvana,Rise Against,Falling in Reverse,Bullet for My Valentine,Breaking Benjamin,Escape The Fate,Three Days Grace,Linkin Park,Mindless Self Indulgence,Foo Fighters,Nightwish,Panic! at the disco,The Offspring i wiele wiele innych że mogłabym wyliczać godzinami.Myślę że chyba tyle wystarczy,jak macie pytania to walcie śmiało,pozdrawiam
Hey Jak jesteś z Warszawy to może przyjdziesz na spotkanie 17 grudnia? Więcej info znajdziesz tutaj http://www.a7x.pun.pl/viewtopic.php?id=1143&p=5
czytam pierwszego posta, widzę że z Warszawy jesteś, myslę sobie " zaproszę na spotkanie" a tu widzę że mnie ubiegli
witaj witaj, baw się dobrze i mam nadzieję że na spotkaniu się pojawisz, im nas więcej tym lepiej
"You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit."
Użytkownik
Hej
Baw się dobrze
Użytkownik
siema
Cześć! + za Nightwish
Użytkownik
ooo, miło mi powitać kolejną osobę z Warszawy baw się dobrze