Cześć!
Nazywam się Dorota i jestem ze Zgierza.
Co by tu napisać... Moje ulubione zespoły: Sabaton, A7X, BFMV, Vader, Metallica, Nightwish... no i jeszcze parę innych
Avengedów poznałam od kolegi 3 lata temu. Pokochałam ich od pierwszej piosenki - Afterlife. Gdy ich zobaczyłam tylko się to pogłębiało
No i do teraz się dorobiłam 3 płyt (City of Evil, Waking the Fallen i Nightmare) i koszulki
No to tyle. Jeśli jeszcze coś chcecie o mnie wiedzieć to pytajcie, a ja postaram się Wam odpowiedzieć
Użytkownik
witaj powiesz nam ile masz lat?
Gość
Cześc Zgierz- cos mi to mówi... Masz lasta.? Pochwal się, co to za kolega, może tez jest tu zarejestrowany
Cześć. Co lubisz robić oczywiście poza słuchaniem muzyki? + za Nightwish
A więc tak.
Wiek.. Nie za wiele mam lat, bo tylko 13.
Zgierz - miasto pod Łodzią
Lasta nie posiadam.
Kolega, który pokazał mi a7x ma na imię Kamil i też jest ze Zgierza. Lecz wątpię, żeby tu był, bo a7x nie jest jednak w jego czołówce...
Hobby poza muzyką... Hmm... Gram na gitarze, a brat uczy mnie grać na swoim basie. Powiedzmy, że jakoś mi to wychodzi Chyba jak wszyscy lubię się spotykać ze znajomi i razem ,,jeździć" na łyżwach Pierwszy raz na lodzie stanęłam 2 lata temu. Jazdą tego nie nazwę, raczej jest to przebywanie na płycie lodowiska w pobliżu bandy
Z chęcią odpowiem na następne pytania
Użytkownik
ELO
Seize the day, or die regretting the time you lost.
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.