Witam wszystkich serdecznie.
16 lat temu dano mi na imię Aleksandra, jednak wszyscy mówią do mnie Ola.
Cięższą muzyką interesuję się od dwóch lat... (mniej-więcej). Zaczęło się od takich zespołów jak System Of A Down, Metallica, AC/DC.
Dzisiaj coraz bardziej zakochuję się w Avenged Sevenfold, zwłaszcza w Synysterze, zasłuchuję w Bullet For My Valentine, Slipknot, Placebo, Black Veil Brides...
Co prawda mam jeszcze masę zespołów do poznania, gdyż tak na prawdę dopiero w te wakacje dałam krok w przód jeżeli chodzi o muzykę.
Moim hobby jest rysowanie. Bardzo lubię kreskówki. I mam w nosie to, co sobie inni o tym myślą. Każdy ma swój styl. Lubię też jazdę figurową na łyżwach, no i oczywiście porządną muzykę.
Kiedyś bardzo amatorsko grałam na pianinie.
Lubię także się uczyć.
Forum znalazłam przed chwilą, mając nadzieję na to, że zdobędę mnóstwo informacji o Synysterze i oczywiście o A7X.
Użytkownik
witaj i baw się dobrze dobrze że znalazłaś właściwą muzyczną ścieżkę, lepiej późno niż wcale
Karolinaaa napisał:
witaj i baw się dobrze dobrze że znalazłaś właściwą muzyczną ścieżkę, lepiej późno niż wcale
Czternaście wiosen to późno ?
Anyway, mam nadzieję, że znajdę tutaj wszystko, czego szukam. I również łudzę się, że będzie nam się miło "współpracowało".
Użytkownik
hej, hej
welcome to the family ^^
też uwielbiam Gates'a
masz lastfm?
Ostatnio edytowany przez RocketQeen (2011-09-12 16:36:49)
Hello.
zakochujesz się w Synysterze! aaaaa! iii! <piszczy> nie no, lubisz rysować, kreskówki? według mnei to zajebisty styl a pochwalisz się?
Gość
Hallo!! Nie Łódź się, bedzie nam sie BARDZO MIŁO "współpracowało"
masz lasta/fejsa.??
Cześć ! Uwielbiam Placebo-battle for the sun <3
Dawaj na siebie namiary z facebooka,lasta etc etc ^^
Łódź ! Będe tam 8,9.11.2011 *...*
Okay, nie było mnie kilka dni. Odpowiadam na wszystkie pytanka.
@RocketQeen: Nie wiem, co to jest...
@Ginger: Zaczęło się od Grim Adventures Of Billy And Mandy, potem poszłam w kierunku Phineasa i Ferba, a teraz mam fazę na serię Total Drama.
@Haha: Jak można nie znać tamtej strony ?
@NessieH.: Mooooże... Zobaczy się.
@Piernik: A masz: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002546756372
Kurczę, muszę chyba lepiej zagospodarować czas.