Hej Jestem Aśka, 21 l. , mam nadzieję, ze nie jestem tu jakimś strasznym staruchem...;P zarejestrowałam się trochę z nudów, bo jeszcze mam kawałek wakacji, a spędzam je bez sensu na demotach czy fb No i natchnęło mnie również to, że posłuchałam ostatnio Nightmare, tak z głową, od deski do deski, nie po prostu jako "zapychacz" czasu i uważam, że to super płytka. Szczerze, to nie znam całej dyskografii AX7, chociaż zaczęłam ich słuchać jakies 2 lata temu (wiem, że nie jest to imponujące, ale zawsze coś) Najbardziej, z tego co znam siadła mi płyta "Avenged Sevenfold" (podziwiam oczywiscie solówki Gatesa ;p i cenię zespół za fajne łączenie różnych stylów) Jakiej muzyki słucham można zobaczyć na lascie, login taki sam jak tutaj:) Co moge jeszcze powiedzieć o sobie, to że gram na saksofonie, i "ogniskowo" na gitarze, poza muzyką niestety nie wiele rzeczy mnie interesuje, wiem, że to nie za dobrze, ale cóż poradzić Na razie jeszcze nie mogę się tu odnaleźć, ale pozdrawiam wszystkich serdecznie;)
Użytkownik
siema staruchem nie jesteś, ja np. mam 20 lat xd cieszę się że do nas dołączyłaś powiedz jeszcze tylko skąd jesteś
luknęłam na Twojego lasta i jestem normalnie w szoku że znasz oomph!
Ostatnio edytowany przez Karolinaaa (2011-09-10 22:32:35)
Cześć, ja też luknęłam na Twojego lasta i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podobają Twoje włosy
Użytkownik
hej i welcome to the family : )
Dzięki za miłe przyjęcie ;) jestem z małej miejscowości pomiędzy Przemyslem a Rzeszowem ;) Dziwne, że Oomph! ? Poznałam ich kiedys dzięki Vivie niemieckiej (Jeszcze jak na Vivie leciała muzyka ;P )no i przypasowali mi ;)
Moonekk dzięki;) ale powiem szczerze, ze mam ochotę wrócic do naturalnego koloru, bo już kilka dobrych lat farbuję włosy i są tego skutki...:(
A i jeszcze pytanie, czy są tu ludzie z forum MCR?:) Bo widzę , ze bebok działa tutaj ;)
Ostatnio edytowany przez pacjentka (2011-09-12 08:09:59)
Siema !
Wpadaj kiedyś do Darłowa ^^
Tak,to ja
Nad morzem !