Jooooł wam wszystkim. Mam na imię Edyta, pochodzę z Katowic i mam 15 lat.
Uwielbiam A7X, oprócz nich słucham również: Metallica, Three Days Grace,Linkin Park, Good Charlotte, Stone Sour, Slipknot,Disturbed, Korn, Guns n' Roses, Nirvana, Skillet,Iron Maiden, System of a down, Shinedown, Slayer,Red Hot Chili Peppers, Nickelback, Marylin Manson,Bullet For My Valentine, Breaking Benjamin, Red,30 seconds to Mars, Limp Bizkit, Sum 41, Placebo,Apocalyptica, Green Day, The Used, Simple Plan,AC/DC, Papa Roach, Led Zeppelin,Ozzy Osbourne,Atreyu, Halestorm, Pantera, My Chemical Romance. Uhuu, nazbierało się.
Jeśli chcecie coś jeszcze o mnie wiedzieć to pytajcie.
e tam katowaice :c drugi koniec polski :C
tak czy inaczej
elo elo
ktos cie zaraz pouczy co wolno tu robic a co nie
znasz moze batcountry.pl?
i oczywiscie WELCOME TO THE FAMILY
Siemka. Śląskie the best
Witam, witam, witam
"Metallica, Good Charlotte, Slipknot,Disturbed, Korn, Guns n' Roses, Nirvana, Iron Maiden, System of a down, Slayer,Red Hot Chili Peppers, Nickelback, Marylin Manson, Bullet For My Valentine, Placebo,Apocalyptica, Green Day, Placebo,Apocalyptica, Green Day, Pantera, My Chemical Romance"
Oł yeeaaahhh ile mamy wspólnego
Powiesz mi czym się interesujesz??
Hana napisał:
ktos cie zaraz pouczy co wolno tu robic a co nie
więc pouczam :miłego forumowania Ci życzę, baw sie dobrze, nie pisz posta pod postem bo potem trzeba to sprzątać, nie offtopuj w tematach bo to też trzeba sprzątać to taka podstwa, resztę znajdziesz w regulaminie nie bój sie nas, nie gryziemy my połykamy w całości no i na chatboxa zapraszam
"You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit."
A tak znam batcountry.pl Czasami tam zaglądam.
Sie wie,że śląskie the best hahaha.
o, to wspaniale w takim razie. A interesuję się grą na gitarze (ale dopiero się uczę) rysowaniem i jeżdżeniem na deskorolce.
Użytkownik
hej
czeeeść!
z jakiej części jakże zajebistych Katowic jesteś? bo ja też w Katowicach mieszkam i również mam 15 lat
i miłego pisania życzę od razu!