Cześć! Co by tu napisać... Mam na imię Ania, mam 15 lat. Uwielbiam słuchać muzyki i grać w siatkówkę (niekoniecznie jednocześnie). Interesuję się sportem, muzyką, polityką, psychologią, lubię czytać książki, śpiewać ogólnie strasznie tego dużo. Jedną z niewielu rzeczy których nie cierpię jest mówienie o sobie, więc jak macie jakieś pytania to z przyjemnością odpowiem, a teraz już skończę ten nieszczęsny monolog. Aaaa i jeszcze jedno, wstyd się przyznać, ale to pierwsze forum, do którego się zapisałam dlatego bądźcie wyrozumiali.
spoko!
HEJ!
a więc tak na początek: pisz dużo, nas się nie bój. nie pisz nie na temat, i nie pisz posta pod postem. Zaglądaj na czatboxa.
Skąd jestes?
Użytkownik
Cześc Czego słuchasz oprócz A7x?
Skąd jestem? Z Lipki, to taka wioska/miasteczko koło Złotowa (o ile ktokolwiek wie gdzie Złotów jest, w co wątpię). A słucham duużo różnej muzyki, lubię stare zespoły z lat 80 i 90, muzykę klasyczną ( ale to sporadycznie ), a z zespołów to SOAD, Korn, RHCP, Bili talent, AC/DC, Scorpions, Queen, itp.
Ostatnio edytowany przez An_nA (2010-11-12 18:10:42)
Użytkownik
To masz dobry gust muzyczny... Ja złotowa nie kojarze
A jakie masz zainteresowania oprócz siatkówki? Grasz na czymś?
Dużo trenuje, ogólnie mam mało czasu na zainteresowania ale mi to nie przeszkadza. Lubię obejrzeć jakiś fajny film, uwielbiam spacery, jestem w III gim. i mam strasznie dużo nauki (to brzmi głupio ale serio dużo tego) więc wolny czas spędzam ze znajomymi i serfując po necie no i of course od rana do wieczora słucham muzy. Chciałabym grac na gitarze, ale wydaje mi sie to za trudne na moje możliwości Czasami powygłupiam sie na perkusji, ale brat mi zabiera pałeczki, bo mu niby siare robie jak tak "gram" ; P Nie mam muzycznego talentu niestety.
Ale się tej polityki przyczepiliście
Po prostu ciekawych rzeczy się można dowiedzieć na mnnóstwo ciekawych (przynajmniej dla mnie) tematów, no i oczywiście można się nauczyć ładnie kłamać jak sie wypowiedzi szanownych panów polityków słucha
Witaj Aniu !!
Jesteś bardzo ciekawą osobą więc cieszę się , iż do nas dołączyłaś bo teraz możemy się lepiej poznac
życzę Ci miłego pobytu na naszym forum, zasady wymieniła już powyżej Hana
Powodzenia-rozwijaj sie XD
Może zorganizuje wtedy wreszcie jakis koncert??
Ostatnio edytowany przez JereQwp (2010-11-12 19:15:25)
Na składanie obietnic wyborczych to jeszcze trochę za wcześnie. ;p Ale jak juz dojdę do władzy, to A7X ściągnę, jak będzie trzeba to nawet siłą. katexp nie chwale sie ale trenuje jeszcze tenisa stołowego