Użytkownik
Witam Wszystkich. Avenged Sevenfold jest moim ulubionym zespołem od dawnaa.. Uwielbiam ich, jednak do tej pory nie nadażyła się okazja uczestnictwa na koncercie. Coś o sobie? - jestem czarnym, nie białym, a oto kilka rzeczy, które niezmiernie uwielbiam : piercing, filmy Tima Burtona, książki autorstwa Stephena Kinga i Mario Puzo, anime, koncerty, głos Matta Shadows'a, moją deskorolkę, Kraków, muzykę (mianowicie : Avenged Sevenfold, Papa Roach, Sonata Arctica, Breaking Benjamin, Evanescence, Linkin Park, Atreyu, Marilyn Manson, Blessthefall, From First to Last, SOAD, Stone Sour, Brokencyde, Slipknot, Deftones, Sum 41, The Devil Wears Prada, Escape The Fate, Bullet for My Valentine, Limp Bizkit, Happysad, Slash, Green Day, Alesana, Framing Hanley, The Goo Goo Dolls, Apocaliptyca, Bring Me The Horizon, HIM),
i Ciebie. ;>
Hej! Też lubię anime i filmy Tima Burtona Jak masz na imię i ile masz lat?
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2010-10-18 15:45:41)
Użytkownik
Cześć Miło poznać. A poza tym że jeździsz na desce, słuchasz muzyki,
czytasz ksiąki to masz jakies zajęcie?
elo!
skad jestes?
pisz duzo, ale nie oftopuj, nei spamuj, nei boj sie nas, zagladaj na czatboxa
znasz strone www.batcountry.pl ?
no i WELCOME TO THE FAMILY!
hej
życzę miłego pisania i przede wszystkim DUŻO SIĘ UDZIELAJ !
Użytkownik
Czesc
Użytkownik
Hello! Widzę, kolega ma podobne zainteresowania Miło miło
Ładnie się przywitam i zapytam na jakich koncertach kolega był? Takie random question
Użytkownik
Jak tu najs.
Idzie mi 18. rok właśnie. Hmm.. coś więcej?
Rysuję mangę, szukam kastetu, gram w basket i obecnie w Call of duty.
I wybieram się na koncert a7x w Hamburgu woooho. Yy a jak Wam dzień mija ?
extravagance napisał:
I wybieram się na koncert a7x w Hamburgu woooho.
To może się spotkamy? A czym jedziesz? Bo my wynajęliśmy 7-osobowego busa ze Szczecina.
Użytkownik
pewnie, bedzie wielka jak stąd do Waszego Szczecina ;p nie no narazie jestem solo (i'm scared ;O), a jestem z okolicy Wrocławia - Zielonej Góry...