Cześć, mam na imię Łukasz. Mam 17 lat i jestem z Katowic. Pan Bóg mnie pokarał i moją siostrzyczką, z którą dzielę pokój jest użytkownik tegoż forum "Suziii" A7X słucham od początku 2010 roku, szkoda że dopiero po śmierci Reva poznałem ten zespół, no ale cóż, lepiej późno niż wcale. Oprócz A7X słucham Bring Me The Horizon <3, My Chemical Romance, Escape the Fate, Green Day, Snow White's Poison Bite, Leathermouth [!], The Devil Wears Prada, Blessthefall etc. Interesowałem się sportem, gdyż od 5 lat trenuję piłkę nożną, a tak w zasadzie to trenowałem, bo chyba powieszę buty na kołku i na emeryturę sportową. A tak poza tym to moim hobby jest szukanie hobby. Moja ulubiona piosenka a7x to Unholy Confessions, choć bardzo trudno jednoznacznie wskazać ulubioną piosenkę ulubionego zespołu. A poza a7x to 'It Never Ends - Bring Me The Horizon' <3
Na ewentualne pytania z chęcią odpowiem. )
Peace, Love & A7X. <3
taa . zaczną się znowu romanse ..
siemasz braciszku ja wiem , że i tak mnie i lubisz i wielbisz Boga za taką siostrę jak ja , ale nie chcesz się do tego przyznać
no i cóż ja Ci mogę powiedzieć ? znam Cię , więc pytań nie mam .. pozostało mi jedynie :
baw się dobrze i DUŹO SIĘ UDZIELAJ !!
a jak dalej tak z Łukaszem będziesz flirtował to wszystko Kasi powiem . haha
Użytkownik
Ja też się ładnie przywitam Hello