Hej Jestem Agnieszka ale wolę gdy mówią na mnie Aga, mam 18 lat, mieszkam niedaleko Katowic, A7X słucham niedawno ale to da się nadrobić ) A7X poznałam przez przypadek gdy słuchałam Good Charlotte "The River" i zaciekawiło mnie kto śpiewa bodajże 2 refren no i tak poznałam Avenged Sevenfold Kocham słuchać rocka choć mocniejsze brzmienia nie są mi obojętne Teraz najbardziej zakochana jestem w piosence "Bat Country" i "Nightmare"
No wiesz dla moich rodziców gitara kojarzy się ze śpiewaniem a u mnie z tym ciężko ale może uda mi się namówic ich zobaczy się a słucham HIM, Papa Roach, 30 Seconds to Mars, Avenged Sevenfold, Slipknot, Fall out boy, Panic! at the disco, My Chemical romance, Simple plan, The Rasmus, Nightwish, Billy Talent, Creed, Nickelback, Mercenary, Lipali, Disturbed, Three days grace, Breaking Benjamin, Alice in chain, Lifehouse, Hunter, One republic, Dead by sunrise, Halestorm, Story of the year, the offspring, Red, 3 doors down, 12 stones, Paramore, Limp Bizkit, Linkin Park, , Green Day, Apocalyptica, Evanescence, The All-American Rejects, Good Charlotte, Seether a pierwsze 5 zespołów to moje ulubione
Użytkownik
Czesc... Co robisz poza słuchaniem muzyki?
Tez słucham Alice in Chains xP
ELO
pisz duzo, ale nie oftopuj, nie boj sie nas, nie pisz posta pod postem
zagladaj na czatboxa i www.a7x.one.pl
pomagaj nam spamować
i welcome to the family!!
Gość
Agniecha napisał:
niestety nie ale chciałabym grać na gitarze ale mogę tylko o tym pomarzyć
Piona!
A poza tym to same pozytywy widze
A poza słuchaniem muzyki to czasami uczę się malować mange, ale teraz nie mam czasu bo do matury sie przygotowuję ogólnie rzecz biorąc nie robię nic innego jak się uczę i czytam lektury no i oczywiście na necie siedzę
na jakim profilu w LO czy czyms tam jestes ?
masz lasta ?
siema
hej
ja jestem z Katowic , więc jak kiedyś będzie jakieś spotkanko to zapraszam
baw się dobrze i DUŻO SIĘ UDZIELAJ !
Użytkownik
witaj i miłego
piernik napisał:
na jakim profilu w LO czy czyms tam jestes ?
masz lasta ?
siema
Jestem na turystyczno - sportowym, biola i gera rozszerzona, chodzę do LO. A lasta jeszcze nie mam