Cześć! Jak nie trudno się domyśleć na imię mi Ola ;] A7X słucham od jakichś 3 lat. Jestem od tych gości uzależniona i obecnie życia sobie bez nich nie wyobrażam Poza a7x słucham takich zespołów jak Papa Roach, Incubus, Marilyn Manson, Bullet For My Valentine, Nirvana, Placebo, Three Days Grace etc.
A7X i generalnie muzyka nie są moim jedynym uzależnieniem ;] Jestem totalnie zakręcona na punkcie sportu, a konkretniej hanballu, siatkówki i tenisa Trwa to sobie tak już od dobrych kilku lat...Hmm...pisanie o sobie nie przychodzi mi łatwo, więc jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć, pytać Z chęcią odpowiem na ewentualne pytanka )
Pozdrawiam!
Posiadasz konto na last.fm?
Skąd jesteś?
Ile masz lat?
Ja tu nie jestem od zadawania pytań więc dam już spokój.
Udzielaj się na chatboxie, skacz po wątkach i baw się dobrze.
Użytkownik
witaj
Użytkownik
Hej
Hobby jakieś masz? No i jeszcze ulubiona piosenkę.
No i ogólnie to baw się dobrze
handball :d bylam bbramkarka przez 6 lat :d
pisz duzo, nie boj sie nas, nie oftopuj, nie pisz posta pod postem i zaglądaj na czatboxa
skad jestes?
i obowiazkowo WELCOME TO THE FAMILY!!
Hey, hey To tak...pochodzę ze Świętokrzyskiego, kojarzycie mniej więcej gdzie jest Ostrowiec?
Lat mam 17. Lasta nie posiadam, ale niedługo mogę posiadać, bo już od dawna noszę się z zamiarem założenia konta Fejsa posiadam, jak najbardziej ;]
Co do hobby. Hmm...jakieś tam mam Nigdy za dużo o nim nie mówię, jako że mało ludzi dzieli moją obsesję związaną ze wszystkim co słowiańskie A szkoda No a tak poza tym to...lingwistyka, trochę historii i takie tam ^^ Ulubiona piosenka? Hmm....chyba Second Heartbeat.
Hana- łał, super ^^ Już Cię lubię
Hej Olu wydajesz się być fajną osóbką
Ostatnio edytowany przez Dasieq (2010-09-02 12:37:09)