Użytkownik
Przejrzę obie później na spokojnie o tych spotkaniach, bo jak na razie to jestem w ciągłym biegu. No faktycznie można na wszystkich z góry patrzeć, poza tym nigdy nikt Cię nie zdepta na korytarzu. No pewnie że dalej będę się trzymać sztuki - im więcej osób interesuję się sztuką, tym lepiej! :] A można wiedzieć czym się interesujesz - rysowanie, gra na instrumencie, pisanie lub coś innego? O nie - flet, akordeon i te inne to instrumenty nie dla mnie, jakoś dziwnie mi się kojarzą z paradami i innymi. No tak najbardziej mnie interesuję właśnie gitara i perkusja, to takie debeściarskie instrumenty. No tak też myślałam że nie skojarzycie gdzie są Laskowice [nie ma to jak wieś...], więc powiem że to koło Świecia [chociaż nadal nie wiem czy to coś ułatwi
], do Torunia mam tak ok 60 km. Oh, yes guitar is very sexi
Witaj
Ja wiem gdzie jest Świecie, nawet tam bylem (zapamiętałem sobie niemca który cisnął się Hummerem H1 po tamtych wąskich uliczkach ). Co do sztuki to rozwijaj moją ulubioną dziedzinę ,a mianowicie fotografię
O instrumentach: Remember, you can't spell Bass without ass
Użytkownik
no i syto ja nie bylem ale mam google maps
Użytkownik
cześć
Użytkownik
Hej
Użytkownik
witam
Użytkownik
Neon111 napisał:
Witaj
Ja wiem gdzie jest Świecie, nawet tam bylem (zapamiętałem sobie niemca który cisnął się Hummerem H1 po tamtych wąskich uliczkach). Co do sztuki to rozwijaj moją ulubioną dziedzinę ,a mianowicie fotografię
O tak w Świeciu różne dziwne rzeczy dzieją się [więc ten przypadek z niemcem nie jest rzadkością] - ja od ponad roku obserwuje pewnego starszego pana który z a w s z e siedzi na tej samej ławce [chociaż trudno mi powiedzieć czy siedzi też i zimą, ale w wakacje to widzę go za każdym razem ] . Czasami ten pan przygrywa sobie na harmonijce. Ogólnie to z tym obserwowaniem ludzi to takie moje hobby można powiedzieć
No teraz chciałabym sobie kupić jakiś poradnik do fotografowania, aby trochę się podszkolić.
kociol_a7x napisał:
no i syto ja nie bylem ale mam google maps
Mapy Wujka Google niezastąpione, to fakt. To w takim razie zapraszam do Świecia