Użytkownik
No więc skoro regulamin tego wymaga to napiszę trochę o sobie. A7X słucham od niedawna [niecałe pół roku], tzn piosenkę "Blinded in Chains" znam od kilku lat, ale nie wiedziałam że to ich utwór. Oprócz Avenged Sevenfold w słuchawkach często przygrywa : Bullet For My Valentine, Marilyn Manson, Atreyu, 30 Seconds To Mars, Slipknot, Drowning Pool, Maximum The Hormone, My Chemical Romance Fall Out Boy, Simple Plan oraz inne zespoły. W wolnych chwilach biorę się za rysowanie. Kiedyś była to manga, teraz zainteresowały mnie portrety i inne "bardziej dojrzałe" dziedziny sztuki. Wczoraj zaczęłam malować akrylami okładkę płyty Nightmare. Chciałabym iść do Liceum Plastycznego. Moim najnowszym hobby jest zarażanie Avenged Sevenfold - wkręcił się już brat, mama, kolega i kilka innych osób. Moim marzeniem jest jechać na koncert A7X. W sieci funkcjonuję ponadto jako Vegetarian Vampire oraz Blackdream. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to chętnie na nie odpowiem
zaraziłas mame a7x? wow!
ładnie rysujesz, juz widziałam:P masz deviant arta?
a koncert będzie na początku przyszłego roku rzeźnia będzie.
witaj, baw się dobrze, nie offtopuj, nie bój się nas i na czatboxa zaglądaj
aa! i ulubiony cżłonek zespołu?
no siema!
Hej! Faktycznie masz ciekawe prace Jak Ci się udało zarazić mamę a7x ?
Użytkownik
No to zarażenie mamy polega np na tym że jak puszczę przykładowo "A little piece of Heaven" to robi z bratem za chórki Ogólnie to nie tak że ona słucha ich np na last.fm, ale słucha gdy ja ich słucham. Ona generalnie woli blues. DA mam, ale on jest stary, a ja nie pamiętam, ani loginu, ani hasła, więc teoretycznie nie mam ;x Na koncercie będę, to już mam uzgodnione ponad od miesiąca. To jest już oficjalnie potwierdzone że koncert jest w PL? Bo ja byłam pewna, że jeszcze nie wiadomo co do szczegółów. Ciesze się że prace takiego amatora jak ja mogą się podobać.
Ulubiony członek to Syn i Zacky, nie umiem pomiędzy nimi wybrać, więc obaj są numerem jeden.
Mama zaraziła się dokładnie poprzez przesłuchanie Nightmare, powiedziała że grają podobnie do Metallici, no i się jej spodobali.
nie pisz posta pod postem -h.
no cześć. mnie już tak troszeeeczkę znasz ;p
btw. moja matka też lubi całe "Nightmare" i jeszcze kilka innych
Wasze mam lubią A7X? Dziwne... Dobrze ujęłaś to ''bardziej dojrzałe'' dziedziny sztuki ; p Wg mnie manga i anime to bajki i wiecznie sie o to z kumplem kłócę ; p Poza tym to cześć : ))
Ostatnio edytowany przez Luqe (2010-08-16 17:58:10)
Użytkownik
Czesc
Użytkownik
ile masz lat?
skad jestes?
ulubiona piosenka a7x?
grasz na czyms?
no i AVE tak wgl
Tak się też zdziwiłam, jak przeczytałam post Hany o koncercie ;>
Witam serdecznie