Witam wszystkich!
No wiec jestem Kamil, choć wiekszość znajomych mówi do mnie Wojtek.
1. Ile masz lat? - 19
2. Od jak dawna słuchasz Avenged Sevenfold? - ok. 3 lata
3. Jaka jest Twoja ulubiona płyta zespołu? - City Of Evil
4. Jaka jest Twoja ulubiona płyta nie-A7x? - All That Remains - The Fall of Ideals
5. Ulubiony utwór A7x? - nie mam jednej ulubionej, wszystkie mają coś w sobie
6. Ulubiony utwór nie - A7x? - All That Remains - Six
7. Ulubiony członek zespołu? The Rev (RIP)
8. Ulubiona część członka zespołu? ...
9. Lubisz biszkopty? Pytam, bo właśnie jem, a chcę Ci zadać 11 pytań . lubie
10. Palisz? nie
11. Grasz na czymś? na perkusji
chyba wszystko ;p
Użytkownik
cześć!
1. Lubisz Harry'ego Pottera? ujdzie ;]
2. Jesteś piratem? oczywiście ze nie
3. Ile grasz na perkusji? ponad 2 lata
4. Masz facebooka [głupie pytanie ] ? tak
5. Czemu mówią do Ciebie Wojtek? tak po części od nazwiska;p
6. Dlaczego nie popierasz ściągania płyt z neta? bo to nielegalne, nieetyczne i inne takie tam pierdoly hahaha
7. Lubisz Slipknota? moze być
8. Masz prawo jazdy? tak
9 . Gdzie chciałbyś zobaczyć A7x? w Poznaniu
bo to nielegalne, nieetyczne i inne takie tam pierdoly hahaha
Ja ściągnęłam nightmare. nie wstydze się tego. jesli zespoł olewa mnei, ja olewam ich. Płytę kupię, gdy będzie dostepna w empiku. Poza tym, ściągnie płyt nie jest zabronione przez polskie prawo.
witam raz jeszcze
SKĄD JESTEŚ? ;>
i konkretnie gdzie w poznaniu/ mtp, arena, stadion lecha?
co to tego sciagania to oczywiscie little joke sciaglalem juz cala plyte, a i tak zamowie na merlinie ale dopiero po wypłacie ;]
to już obojętnie gdzie, i tak pojade gdziekolwiek w Polsce beda grali
Stare Bojanowo
Użytkownik
Siemka
czeeesc
przecież wg. prawa pliki, które już znajdują się w sieci , mogą być pobierane i nie jest to karalne.
Karalne jest rozpowszechnianie tych plików, samo ściąganie nie. Zresztą w regulaminie jest o tym ładna formułka
Legalne jest ściąganie plików, które udostępnił ich autor z własnej woli. Każda inna forma jest nielegalna. Za ściągnięcie jakiegoś pliku można ponieść odpowiedzialność cywilną względem twórcy. Twórca ma prawo żądać od takiej osoby zaprzestania ściągania plików i usunięcia ich ze swojego komputera plus wydania korzyści uzyskanych dzięki posiadaniu nielegalnie ściągniętego utworu albo zapłacenia podwójnej lub potrójnej (zależy od tego czy działanie internauty było zawinione) wysokości stosownego wynagrodzenia (czyli najczęściej opłaty licencyjnej na rzecz autora). Przyznam, że w praktyce, jeżeli ściągamy pliki na własny użytek w domu, groźba odpowiedzialności odszkodowawczej jest znikoma ponieważ koszty ustalenia kto i za ile ściągnął, koszty procesowe, opłacenie prawnika, to sumy wykraczające poza opłacalność tego typu przedsięwzięć. Ale to nie oznacza że jest to legalny proceder (jakby coś Cię jeszcze interesowało to chętnie wytłumaczę bo chodziłam z tego na fakultet)
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2010-07-25 21:21:29)