U¿ytkownik
Witam Wszystkich. Avenged Sevenfold jest moim ulubionym zespo³em od dawnaa.. Uwielbiam ich, jednak do tej pory nie nada¿y³a siê okazja uczestnictwa na koncercie. Co¶ o sobie? - jestem czarnym, nie bia³ym, a oto kilka rzeczy, które niezmiernie uwielbiam : piercing, filmy Tima Burtona, ksi±¿ki autorstwa Stephena Kinga i Mario Puzo, anime, koncerty, g³os Matta Shadows'a, moj± deskorolkê, Kraków, muzykê (mianowicie : Avenged Sevenfold, Papa Roach, Sonata Arctica, Breaking Benjamin, Evanescence, Linkin Park, Atreyu, Marilyn Manson, Blessthefall, From First to Last, SOAD, Stone Sour, Brokencyde, Slipknot, Deftones, Sum 41, The Devil Wears Prada, Escape The Fate, Bullet for My Valentine, Limp Bizkit, Happysad, Slash, Green Day, Alesana, Framing Hanley, The Goo Goo Dolls, Apocaliptyca, Bring Me The Horizon, HIM),
i Ciebie. ;>
Hej! Te¿ lubiê anime i filmy Tima Burtona Jak masz na imiê i ile masz lat?
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2010-10-18 15:45:41)
U¿ytkownik
Cze¶æ Mi³o poznaæ. A poza tym ¿e je¼dzisz na desce, s³uchasz muzyki,
czytasz ksi±ki to masz jakies zajêcie?
elo!
skad jestes?
pisz duzo, ale nie oftopuj, nei spamuj, nei boj sie nas, zagladaj na czatboxa
znasz strone www.batcountry.pl ?
no i WELCOME TO THE FAMILY!
hej
¿yczê mi³ego pisania i przede wszystkim DU¯O SIÊ UDZIELAJ !
U¿ytkownik
Czesc
U¿ytkownik
Hello! Widzê, kolega ma podobne zainteresowania Mi³o mi³o
£adnie siê przywitam i zapytam na jakich koncertach kolega by³? Takie random question
U¿ytkownik
Jak tu najs.
Idzie mi 18. rok w³a¶nie. Hmm.. co¶ wiêcej?
Rysujê mangê, szukam kastetu, gram w basket i obecnie w Call of duty.
I wybieram siê na koncert a7x w Hamburgu woooho. Yy a jak Wam dzieñ mija ?
extravagance napisał:
I wybieram siê na koncert a7x w Hamburgu woooho.
To mo¿e siê spotkamy? A czym jedziesz? Bo my wynajêli¶my 7-osobowego busa ze Szczecina.
U¿ytkownik
pewnie, bedzie wielka jak st±d do Waszego Szczecina ;p nie no narazie jestem solo (i'm scared ;O), a jestem z okolicy Wroc³awia - Zielonej Góry...