Hej Jestem Agnieszka ale wolê gdy mówi± na mnie Aga, mam 18 lat, mieszkam niedaleko Katowic, A7X s³ucham niedawno ale to da siê nadrobiæ ) A7X pozna³am przez przypadek gdy s³ucha³am Good Charlotte "The River" i zaciekawi³o mnie kto ¶piewa bodaj¿e 2 refren no i tak pozna³am Avenged Sevenfold Kocham s³uchaæ rocka choæ mocniejsze brzmienia nie s± mi obojêtne Teraz najbardziej zakochana jestem w piosence "Bat Country" i "Nightmare"
Dlaczego? Na naukê nigdy nie jest za pó¼no A jakich zespo³ów s³uchasz?
No wiesz dla moich rodziców gitara kojarzy siê ze ¶piewaniem a u mnie z tym ciê¿ko ale mo¿e uda mi siê namówic ich zobaczy siê a s³ucham HIM, Papa Roach, 30 Seconds to Mars, Avenged Sevenfold, Slipknot, Fall out boy, Panic! at the disco, My Chemical romance, Simple plan, The Rasmus, Nightwish, Billy Talent, Creed, Nickelback, Mercenary, Lipali, Disturbed, Three days grace, Breaking Benjamin, Alice in chain, Lifehouse, Hunter, One republic, Dead by sunrise, Halestorm, Story of the year, the offspring, Red, 3 doors down, 12 stones, Paramore, Limp Bizkit, Linkin Park, , Green Day, Apocalyptica, Evanescence, The All-American Rejects, Good Charlotte, Seether a pierwsze 5 zespo³ów to moje ulubione
U¿ytkownik
Czesc... Co robisz poza s³uchaniem muzyki?
Tez s³ucham Alice in Chains xP
ELO
pisz duzo, ale nie oftopuj, nie boj sie nas, nie pisz posta pod postem
zagladaj na czatboxa i www.a7x.one.pl
pomagaj nam spamowaæ
i welcome to the family!!
Gość
Agniecha napisał:
niestety nie ale chcia³abym graæ na gitarze ale mogê tylko o tym pomarzyæ
Piona!
A poza tym to same pozytywy widze
A poza s³uchaniem muzyki to czasami uczê siê malowaæ mange, ale teraz nie mam czasu bo do matury sie przygotowujê ogólnie rzecz bior±c nie robiê nic innego jak siê uczê i czytam lektury no i oczywi¶cie na necie siedzê
na jakim profilu w LO czy czyms tam jestes ?
masz lasta ?
siema
hej
ja jestem z Katowic , wiêc jak kiedy¶ bêdzie jakie¶ spotkanko to zapraszam
baw siê dobrze i DU¯O SIÊ UDZIELAJ !
U¿ytkownik
witaj i mi³ego
piernik napisał:
na jakim profilu w LO czy czyms tam jestes ?
masz lasta ?
siema
Jestem na turystyczno - sportowym, biola i gera rozszerzona, chodzê do LO. A lasta jeszcze nie mam