Cze¶æ! Jak nie trudno siê domy¶leæ na imiê mi Ola ;] A7X s³ucham od jakich¶ 3 lat. Jestem od tych go¶ci uzale¿niona i obecnie ¿ycia sobie bez nich nie wyobra¿am Poza a7x s³ucham takich zespo³ów jak Papa Roach, Incubus, Marilyn Manson, Bullet For My Valentine, Nirvana, Placebo, Three Days Grace etc.
A7X i generalnie muzyka nie s± moim jedynym uzale¿nieniem ;] Jestem totalnie zakrêcona na punkcie sportu, a konkretniej hanballu, siatkówki i tenisa Trwa to sobie tak ju¿ od dobrych kilku lat...Hmm...pisanie o sobie nie przychodzi mi ³atwo, wiêc je¶li chcecie co¶ jeszcze wiedzieæ, pytaæ Z chêci± odpowiem na ewentualne pytanka )
Pozdrawiam!
Posiadasz konto na last.fm?
Sk±d jeste¶?
Ile masz lat?
Ja tu nie jestem od zadawania pytañ wiêc dam ju¿ spokój.
Udzielaj siê na chatboxie, skacz po w±tkach i baw siê dobrze.
U¿ytkownik
witaj
witaj
staraj siê du¿o udzielaæ .
mi³ego pisania
Witaj Ja do³±czê siê tylko do pytania: sk±d jeste¶ ?
U¿ytkownik
Hej
Hobby jakie¶ masz? No i jeszcze ulubiona piosenkê.
No i ogólnie to baw siê dobrze
handball :d bylam bbramkarka przez 6 lat :d
pisz duzo, nie boj sie nas, nie oftopuj, nie pisz posta pod postem i zagl±daj na czatboxa
skad jestes?
i obowiazkowo WELCOME TO THE FAMILY!!
Hey, hey To tak...pochodzê ze ¦wiêtokrzyskiego, kojarzycie mniej wiêcej gdzie jest Ostrowiec?
Lat mam 17. Lasta nie posiadam, ale nied³ugo mogê posiadaæ, bo ju¿ od dawna noszê siê z zamiarem za³o¿enia konta Fejsa posiadam, jak najbardziej ;]
Co do hobby. Hmm...jakie¶ tam mam Nigdy za du¿o o nim nie mówiê, jako ¿e ma³o ludzi dzieli moj± obsesjê zwi±zan± ze wszystkim co s³owiañskie A szkoda No a tak poza tym to...lingwistyka, trochê historii i takie tam ^^ Ulubiona piosenka? Hmm....chyba Second Heartbeat.
Hana- ³a³, super ^^ Ju¿ Ciê lubiê
Hej Olu wydajesz siê byæ fajn± osóbk±
Ostatnio edytowany przez Dasieq (2010-09-02 12:37:09)