jestem AnnC. [jak wskazuje nick mam na imię Ania], mam prawie 18 lat, A7X znam i słucham od prawie czterech lat. właściwie dawno ich ostatnio słuchałam, bo teraz trochę mi się przejedli *chowa się w kąt, nie chce oberwać żadnym ciężkim przedmiotem* ale sentyment jednak pozostał. może ktoś mnie już zna, z innego forum *patrzy nieśmiało na beboka*.
..no i postaram się być miła i kochana, prawie jak mój chomik i pies razem wzięci tyle chyba wystarczy, bo reszta zawsze w praniu wyjdzie
btw. bardzo się cieszę, że wylądowaliście na głównej u chłopaków, bo moje forum, które stworzyłam wieki temu z 4 innymi koleżankami o A7X padło dość szybko, z powodu naszego fiu-bździu w głowie x)
Użytkownik
Hej
Miłego pisania
Ej... a ja Cię skądś znam...
Tylko nie wiem skąd
Ostatnio edytowany przez Rebel_girl (2009-09-26 17:07:31)
witamy w naszej niepełnosprytnej rodzinie.
pytania:
1. o forum skąd się dowiedziałaś? z oficjalnej strony a7x?
2. i kiedy założylas te forum?
3. też nie lubisz boo.pl?
4. czego słuchasz?
5. skąd jesteś [jak z wlkp, to stawiam Ci wino] ?
6. jak się wabią twe zwierzaki?
7. lubisz harryego potera?
8. dlaczego przestałaś słuchać a7x? ?
Heloł Hana a nam to pytań już nie zostawiłaś jak mogłaś
masz może jakieś zainteresowania? :>
Użytkownik
Jakie lubisz filmy?
Ulubiony kolor?
Rebel_girl, ja też kojarzę twój nick, nie jesteś przypadkiem zalogowana na forum MCR?
Matti, 17 grudnia, widzę, że jesteś z Przemyśla, to całkiem niedaleko ode mnie
Hana, omfg, kwestionariusz!
1. o forum częściowo z polskiej strony A7X, trochę od beboka, a dzisiaj zadecydowałam, że czas najwyższy się pojawić
2. moje forum to żyło dawno, dawno temu, ale w sumie było jedną wielką porażką, więc padło [zrobiłyśmy sobie z dziewczynami czat i wychwalałyśmy chłopaków, btw. AnnC. ---> Ann Christ ], poza tym wtedy, kiedy zaczęłyśmy słuchać A7X, to w Polsce mało kto wiedział o ich istnieniu.
3. nie miałam nigdy do czynienia z boo.pl, więc nie mogę powiedzieć czy tak czy nie
4. słucham wszystkiego po trochu, nie mam w tej chwili najulubieńszego wykonawcy, ale moja stała lista ulubieńców jest następująca: Placebo, U2, Muse, Kings of Leon, Coldplay, Queen, Green Day, Radiohead, My Chemical Romance, Papa Roach, Michael Jackson, Amy Winehouse, Billy Talent. nie jest ostro, ale przechodziłam różne fazy i różne zespoły, od metalu po pop, a moja fascynacja rockiem nie gaśnie. zaczęła się dawno temu od Offspring, Metalliki i HIM i to też mi zostało. nie lubię wymieniać wszystkich zespołów, bo niektóre lubię a w danym czasie jestem nimi znudzona i o nich zapominam albo je pomijam, więc wiesz, trzeba zobaczyć moją playlistę, żeby wszystkiego się dowiedzieć. np. ostatnio zaczęłam słuchać trochę Pearl Jam i - dla kontrastu - Estelle ogólnie to nie zamykam się na żadną muzykę, bo takie zachowanie typu: "wszystko jest gównem, tylko rock jest prawdziwy" to trochę dziecinada. zdarza mi się Rihanna i Britney czy tam Madonna, ale jedno jest pewne - nic mnie nie przekona nigdy w życiu do hip-hopu, tego tylko nie toleruję
*ale odwaliła list*
5. z podkarpacia, dokładniej z pięknej "wsi", w której odbywa się Breakout Festiwal
6. chomik to Józef, a pies Michaś [w zamierzchłej przeszłości miałam też trzy koty Aleksandra i dwa Irysy ]
7. lubię, a nawet uwielbiam, właśnie w tym roku dokończyłam całą serię, bo w gimnazjum zatrzymałam się na połowie piątej części.
8. dlaczego przestałam? bo otworzył mi się mózg, trochę dorosłam, trochę mi się przejadło [to na mnie źle działa, słuchać ich w kółko] i między innymi też dlatego, że poznałam takie zespoły, jak Coldplay i Radiohead
Keiy007, lubię języki obce, historię, podróże, fotografowanie... i dużo innych fajnych rzeczy
Rebel_girl, ulubiony, oczywiście czarny, bo jest elegancki, klasyczny i dobrze maskuje niedoskonałości figury. poza tym lubię też niebieski. ale jeśli chodzi o ubiór, to co jakiś czas mam powroty do brązu, granatu i żółtego. ostatnio nawet przestałam się bać malinowego [mam już 2 bluzki i sweterek w tym kolorze ]. nie ma chyba koloru, którego nie byłoby w mojej szafie
filmy.. hmmm.. dużo ich jest. jeśli miałabym wybierać jeden, to niezmiennie jest to Pianista. oprócz niego są jeszcze: Zielona Mila, Samotne Serca, Nigdy w Życiu, Katyń, Slumdog, Mała Moskwa, Ciekawy Przypadek Benjamina Buttona, mój kochany Edward Nożycoręki, Dirty Dancing 2, Czekolada, Charlie i Fabryka Czekolady, itp., itd.
Ostatnio edytowany przez AnnC. (2009-09-26 18:30:11)
Użytkownik
No HIM I MCR kocham A reszte wymienionych zespołów bardzo lubię
No jestem zalogowana
Więc to stąd
A***, i ty też tutaj! matko, cała mafia ...i pomyśleć, że to wszystko moja wina *wzdycha* x)