U¿ytkownik
Siemano, jestem Julia, mam 14 lat i mieszkam w Jaworznie, ¦lunsk. Sevenfoldów s³ucham od pó³ roku, jestem totalnie zabujana.
Oprócz A7x lubiê Three Days Grace, Pantere, Metallice, Nirvane, Alice In Chains, Pearl Jam, Guns N' Roses, Pink Floyd, Pinkly Smooth, U2 i po trochu Iron Maiden, Alice Coopera, Bullet For My Valentine, Guano Apes.
Nienawidzê; zespo³ów typu Pierdu Pierdu (indie rock), rozgryzionych do krwi skórek, plastików, niemieckiego i flaczków.
Kocham: danie chiñskie Knorra, A7x oczywi¶cie, Dimebaga Darella, moj± MP4, dobre ksi±¿ki i p³ywanie.
Dziêkujê Joannie Gates bo to przez ni± tu jestem i mi³o mi, ¿e wstêpuje do 7xFamily
U¿ytkownik
Kurde, ile tych Julii teraz jest, nie ogarniam
Hah, ja z Pierdu Pierdu lubiê tylko Florence And The Machine. Mam zbyt Helgowate nauczycielki ¿eby pZwiadowcolubiæ dojcza
Czytam Zwiadowców, Kroniki Wardstone, Gone Zniknêli (trochê nudnawe ale pomys³ fajny), Dzieci z Dworca Zoo (kocham), W drodze. Na ogó³ takie magiczno horrorowate. A oprócz tego Metal Hammer, Teraz Rock i ostatnio ¦wiat Wiedzy. ;p
Te¿ czytam g³ównie fantasy, ostatnio mnie co¶ wziê³o na podró¿nicze "Zwiadowców" mam w planach, na razie próbujê przebrn±æ przez ostatni± czê¶æ Eragona, ale jest straaasznie nudna. ¦wiat Wiedzy i Teraz Rock s± ¶wietne
Ostatnio edytowany przez Julia (2012-08-08 18:51:56)
U¿ytkownik
Podró¿nicze? A co dok³adnie? W gu¶cie Blondynki w podró¿y?
Zwiadowców Ci jak najbardziej polecam, ja wch³onê³am pierwsz± czê¶æ w dwie godziny
A ja siê w³a¶nie mam braæ za Eragona! Jak nudna to chyba nie warto, nie?
U¿ytkownik
Witam, witam i bardzo mi mi³o, ¿e trafi³a¶ tu przeze mnie
¯yczê ci du¿o fajnej zabawy i du¿o udzielania siê
Ja te¿ uwielbiam czytaæ, bardzo lubiê fantasy i powie¶ci historyczne. nie wymieniê tu wszystkich ksi±¿ek, ale jestem zatwardzia³ym fanem W³adcy Pier¶cieni i Wied¼mina. Du¿y plus za muzykê and Welcome to the Family !!!
U¿ytkownik
No a jak! Oczywi¶cie, ¿e przez Ciebie!
Mi³o, nareszcie kto¶ lubi ksi±¿ki! *facepalm* Jak mog³am zapomnieæ o W³adcy Pier¶cieni?!?! Zreszt±, Hobbita te¿ czyta³am.
Oh, zar±bi¶cie zabrzmia³o to Welcome To The Familly
Ja Eragona czytam z obowi±zku, bo nie lubiê zostawiaæ za sob± nieskoñczonych serii. Nudne, za d³ugie, za rozwlek³e, ble, fuj.
Blondynki akurat nie, ale czytam "Wyspê kochaj±cych lemurów" i "Ryby ¶piewaj± w Ukajali" Arkadego Fiedlera.
U¿ytkownik
Uuuu, no to dok³adnie takie jak Gone; Zniknêli. Pomys³ zar±bisty ale wykonanie do kitu. Te¿ takie rozwlek³e a bohaterowie maj± takie denne problemy ze sob± -.- Yymm..wybacz, ale nic mi to nie mówi
U¿ytkownik
Cze¶æ, znam batcountry.pl. Super stronka dla fanów A7x
FuckinBlack napisał:
Uuuu, no to dok³adnie takie jak Gone; Zniknêli. Pomys³ zar±bisty ale wykonanie do kitu. Te¿ takie rozwlek³e a bohaterowie maj± takie denne problemy ze sob± -.- Yymm..wybacz, ale nic mi to nie mówi
Haha, spoko Takie tam, trochê stare ksi±¿ki, ale mi siê podobaj± ^^
Eragon te¿ ma jakie¶ egzystencjalne problemy, jaka¶ taka elficka ciota siê z niego zrobi³a
U¿ytkownik
Hahaha, wiêc powiadasz Julia, ¿e elficka ciota? Jezu, nienawidze takich problemów! dziêki Edek! Te¿ jeste¶ fanem Dimebaga? No i mi³o mi, ¿e kto¶ lubi Alice Coppera! A My, Dzieci Z Dworca Zoo to klasyk