Cze¶æ!
Nazywam siê Dorota i jestem ze Zgierza.
Co by tu napisaæ... Moje ulubione zespo³y: Sabaton, A7X, BFMV, Vader, Metallica, Nightwish... no i jeszcze parê innych
Avengedów pozna³am od kolegi 3 lata temu. Pokocha³am ich od pierwszej piosenki - Afterlife. Gdy ich zobaczy³am tylko siê to pog³êbia³o
No i do teraz siê dorobi³am 3 p³yt (City of Evil, Waking the Fallen i Nightmare) i koszulki
No to tyle. Je¶li jeszcze co¶ chcecie o mnie wiedzieæ to pytajcie, a ja postaram siê Wam odpowiedzieæ
U¿ytkownik
witaj powiesz nam ile masz lat?
Gość
Cze¶c Zgierz- cos mi to mówi... Masz lasta.? Pochwal siê, co to za kolega, mo¿e tez jest tu zarejestrowany
Cze¶æ. Co lubisz robiæ oczywi¶cie poza s³uchaniem muzyki? + za Nightwish
A wiêc tak.
Wiek.. Nie za wiele mam lat, bo tylko 13.
Zgierz - miasto pod £odzi±
Lasta nie posiadam.
Kolega, który pokaza³ mi a7x ma na imiê Kamil i te¿ jest ze Zgierza. Lecz w±tpiê, ¿eby tu by³, bo a7x nie jest jednak w jego czo³ówce...
Hobby poza muzyk±... Hmm... Gram na gitarze, a brat uczy mnie graæ na swoim basie. Powiedzmy, ¿e jako¶ mi to wychodzi Chyba jak wszyscy lubiê siê spotykaæ ze znajomi i razem ,,je¼dziæ" na ³y¿wach Pierwszy raz na lodzie stanê³am 2 lata temu. Jazd± tego nie nazwê, raczej jest to przebywanie na p³ycie lodowiska w pobli¿u bandy
Z chêci± odpowiem na nastêpne pytania
U¿ytkownik
ELO
Seize the day, or die regretting the time you lost.
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.