Witam wszystkich serdecznie.
16 lat temu dano mi na imiê Aleksandra, jednak wszyscy mówi± do mnie Ola.
Ciê¿sz± muzyk± interesujê siê od dwóch lat... (mniej-wiêcej). Zaczê³o siê od takich zespo³ów jak System Of A Down, Metallica, AC/DC.
Dzisiaj coraz bardziej zakochujê siê w Avenged Sevenfold, zw³aszcza w Synysterze, zas³uchujê w Bullet For My Valentine, Slipknot, Placebo, Black Veil Brides...
Co prawda mam jeszcze masê zespo³ów do poznania, gdy¿ tak na prawdê dopiero w te wakacje da³am krok w przód je¿eli chodzi o muzykê.
Moim hobby jest rysowanie. Bardzo lubiê kreskówki. I mam w nosie to, co sobie inni o tym my¶l±. Ka¿dy ma swój styl. Lubiê te¿ jazdê figurow± na ³y¿wach, no i oczywi¶cie porz±dn± muzykê.
Kiedy¶ bardzo amatorsko gra³am na pianinie.
Lubiê tak¿e siê uczyæ.
Forum znalaz³am przed chwil±, maj±c nadziejê na to, ¿e zdobêdê mnóstwo informacji o Synysterze i oczywi¶cie o A7X.
U¿ytkownik
witaj i baw siê dobrze dobrze ¿e znalaz³a¶ w³a¶ciw± muzyczn± ¶cie¿kê, lepiej pó¼no ni¿ wcale
Karolinaaa napisał:
witaj i baw siê dobrze dobrze ¿e znalaz³a¶ w³a¶ciw± muzyczn± ¶cie¿kê, lepiej pó¼no ni¿ wcale
Czterna¶cie wiosen to pó¼no ?
Anyway, mam nadziejê, ¿e znajdê tutaj wszystko, czego szukam. I równie¿ ³udzê siê, ¿e bêdzie nam siê mi³o "wspó³pracowa³o".
U¿ytkownik
hej, hej
welcome to the family ^^
te¿ uwielbiam Gates'a
masz lastfm?
Ostatnio edytowany przez RocketQeen (2011-09-12 16:36:49)
Hello.
zakochujesz siê w Synysterze! aaaaa! iii! <piszczy> nie no, lubisz rysowaæ, kreskówki? wed³ug mnei to zajebisty styl a pochwalisz siê?
Gość
Hallo!! Nie £ód¼ siê, bedzie nam sie BARDZO MI£O "wspó³pracowa³o"
masz lasta/fejsa.??
Cze¶æ ! Uwielbiam Placebo-battle for the sun <3
Dawaj na siebie namiary z facebooka,lasta etc etc ^^
£ód¼ ! Bêde tam 8,9.11.2011 *...*
Okay, nie by³o mnie kilka dni. Odpowiadam na wszystkie pytanka.
@RocketQeen: Nie wiem, co to jest...
@Ginger: Zaczê³o siê od Grim Adventures Of Billy And Mandy, potem posz³am w kierunku Phineasa i Ferba, a teraz mam fazê na seriê Total Drama.
@Haha: Jak mo¿na nie znaæ tamtej strony ?
@NessieH.: Moooo¿e... Zobaczy siê.
@Piernik: A masz: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002546756372
Kurczê, muszê chyba lepiej zagospodarowaæ czas.