Hej Jestem A¶ka, 21 l. , mam nadziejê, ze nie jestem tu jakim¶ strasznym staruchem...;P zarejestrowa³am siê trochê z nudów, bo jeszcze mam kawa³ek wakacji, a spêdzam je bez sensu na demotach czy fb No i natchnê³o mnie równie¿ to, ¿e pos³ucha³am ostatnio Nightmare, tak z g³ow±, od deski do deski, nie po prostu jako "zapychacz" czasu i uwa¿am, ¿e to super p³ytka. Szczerze, to nie znam ca³ej dyskografii AX7, chocia¿ zaczê³am ich s³uchaæ jakies 2 lata temu (wiem, ¿e nie jest to imponuj±ce, ale zawsze co¶) Najbardziej, z tego co znam siad³a mi p³yta "Avenged Sevenfold" (podziwiam oczywiscie solówki Gatesa ;p i ceniê zespó³ za fajne ³±czenie ró¿nych stylów) Jakiej muzyki s³ucham mo¿na zobaczyæ na lascie, login taki sam jak tutaj:) Co moge jeszcze powiedzieæ o sobie, to ¿e gram na saksofonie, i "ogniskowo" na gitarze, poza muzyk± niestety nie wiele rzeczy mnie interesuje, wiem, ¿e to nie za dobrze, ale có¿ poradziæ Na razie jeszcze nie mogê siê tu odnale¼æ, ale pozdrawiam wszystkich serdecznie;)
U¿ytkownik
siema staruchem nie jeste¶, ja np. mam 20 lat xd cieszê siê ¿e do nas do³±czy³a¶ powiedz jeszcze tylko sk±d jeste¶
luknê³am na Twojego lasta i jestem normalnie w szoku ¿e znasz oomph!
Ostatnio edytowany przez Karolinaaa (2011-09-10 22:32:35)
Cze¶æ, ja te¿ luknê³am na Twojego lasta i muszê powiedzieæ, ¿e strasznie mi siê podobaj± Twoje w³osy
U¿ytkownik
hej i welcome to the family : )
Dziêki za mi³e przyjêcie ;) jestem z ma³ej miejscowo¶ci pomiêdzy Przemyslem a Rzeszowem ;) Dziwne, ¿e Oomph! ? Pozna³am ich kiedys dziêki Vivie niemieckiej (Jeszcze jak na Vivie lecia³a muzyka ;P )no i przypasowali mi ;)
Moonekk dziêki;) ale powiem szczerze, ze mam ochotê wrócic do naturalnego koloru, bo ju¿ kilka dobrych lat farbujê w³osy i s± tego skutki...:(
A i jeszcze pytanie, czy s± tu ludzie z forum MCR?:) Bo widzê , ze bebok dzia³a tutaj ;)
Ostatnio edytowany przez pacjentka (2011-09-12 08:09:59)
Siema !
Wpadaj kiedy¶ do Dar³owa ^^
Tak,to ja
Nad morzem !