Dobry dzieñ, tu cotton (Ewelina). D³uuuugo siê zastanawia³am czy siê rejestrowaæ, czy te¿ nie. Dzisiaj pisz±c pracê semestralna z fizyki pomy¶la³am "Ej fizyka nie ucieknie... zak³adaj profil" i oto jestem. Nie wiem co jeszcze mam napisaæ. Zadawajcie pytania, chêtnie odpowiem.
U¿ytkownik
Czesc
Masz jakies zainteresowania?
Grasz na czyms?
Jaka masz ulubiona piosenke A7X?
hmm.. ile masz lat ?
od jak dawna s³uchasz a7x ?
lubisz ksi±¿ki ?
no i oczywi¶cie du¿o siê udzielaj !
mi³ego pisania !
a ja cie kojarze z
twitera
facebuka
batcountry.pl
tajnego planu polishfansów
znana jestes :d
Witaj¿e ewelino, nie bój sie nas, pisz na shoutboxie, nie pisz posta pod postem
Ginger napisał:
sk±d jeste¶ i czego s³uchasz prócz wiadomego?
cze¶æ i mi³ego
Jestem z Wroc³awia, s³ucham... cholerka w sumie to najlepiej bêdzie jak poka¿e to http://www.lastfm.pl/user/Become69 generalnie s³ucham tego co wpadnie mi w ucho, nie mam okre¶lonych granic muzycznych.
Whole_Lotta_Rosie napisał:
Czesc
Masz jakies zainteresowania?
Grasz na czyms?
Jaka masz ulubiona piosenke A7X?
Zainteresowania : fotografia (3 lata w szkole plastycznej, kierunek fotografia artystyczna)
Gram tylko na nerwach
Dwa najgorsze pytania jakie kto¶ mo¿e mi zadaæ w ¿yciu: "ulubiona piosenka...?" oraz "O co Ci chodzi?" wiec nie odpowiem, bo po prostu nie umiem wybraæ ulubionej.
Suziii napisał:
hmm.. ile masz lat ?
od jak dawna s³uchasz a7x ?
lubisz ksi±¿ki ?
no i oczywi¶cie du¿o siê udzielaj !
mi³ego pisania !
mam 19 lat o zgrozo w kwietniu 20 o_O
od jak dawna? hmmm... s³ucham namiêtnie od 2 lat? nie pamiêtam dok³adnie, ale us³ysza³am o nich od kole¿anki nieco wcze¶niej, ale ich wtedy ola³am, oj ja g³upia.
ksi±¿ki lubiê, aczkolwiek... nie czytam ich wiele, bo kiedy skoñczê jak±¶ to przez minimum kilka miesiêcy prze¿ywam losy bohaterów. Obecnie czytam "Jedz Módl siê Kochaj"
Hana napisał:
a ja cie kojarze z
twitera
facebuka
batcountry.pl
tajnego planu polishfansów
znana jestes :d
Witaj¿e ewelino, nie bój sie nas, pisz na shoutboxie, nie pisz posta pod postem
cholera jasna, hahaha w³asnie przeczYta³am co napisa³a¶ i te s³owa 'nie pisz posta pod postem' zorientowa³am sie wtedy, co wlasne zrobi³am. Ledwie zaczelam i juz wtopa <¶ciana>
posprz±ta³am-Sil
Witaj ¿yczê mi³ego pobytu , du¿o siê udzielaj bla,bla...
Hana wymieni³a zasady Sk±d jeste¶??
Gość
Cxze¶æ!! Nie bede sie rozkrêca³, poprostu czuj sie tu jak u siebie <I pamiêtaj co napisa³a Hana;)>
Hej , zaraz Ciê zaproszê na la¶cie
Podoba mi siê Twój nick , a jeszcze bardziej avatar *.* kogo na nim masz ?
Aaa, ja równie¿ zaraz na last.fm Ciê dodam do ziomków (po nicku raczej mnie poznasz) I w ogóle mamy superowe