Dobry dzień, tu cotton (Ewelina). Dłuuuugo się zastanawiałam czy się rejestrować, czy też nie. Dzisiaj pisząc pracę semestralna z fizyki pomyślałam "Ej fizyka nie ucieknie... zakładaj profil" i oto jestem. Nie wiem co jeszcze mam napisać. Zadawajcie pytania, chętnie odpowiem.
Użytkownik
Czesc
Masz jakies zainteresowania?
Grasz na czyms?
Jaka masz ulubiona piosenke A7X?
hmm.. ile masz lat ?
od jak dawna słuchasz a7x ?
lubisz książki ?
no i oczywiście dużo się udzielaj !
miłego pisania !
a ja cie kojarze z
twitera
facebuka
batcountry.pl
tajnego planu polishfansów
znana jestes :d
Witajże ewelino, nie bój sie nas, pisz na shoutboxie, nie pisz posta pod postem
Ginger napisał:
skąd jesteś i czego słuchasz prócz wiadomego?
cześć i miłego
Jestem z Wrocławia, słucham... cholerka w sumie to najlepiej będzie jak pokaże to http://www.lastfm.pl/user/Become69 generalnie słucham tego co wpadnie mi w ucho, nie mam określonych granic muzycznych.
Whole_Lotta_Rosie napisał:
Czesc
Masz jakies zainteresowania?
Grasz na czyms?
Jaka masz ulubiona piosenke A7X?
Zainteresowania : fotografia (3 lata w szkole plastycznej, kierunek fotografia artystyczna)
Gram tylko na nerwach
Dwa najgorsze pytania jakie ktoś może mi zadać w życiu: "ulubiona piosenka...?" oraz "O co Ci chodzi?" wiec nie odpowiem, bo po prostu nie umiem wybrać ulubionej.
Suziii napisał:
hmm.. ile masz lat ?
od jak dawna słuchasz a7x ?
lubisz książki ?
no i oczywiście dużo się udzielaj !
miłego pisania !
mam 19 lat o zgrozo w kwietniu 20 o_O
od jak dawna? hmmm... słucham namiętnie od 2 lat? nie pamiętam dokładnie, ale usłyszałam o nich od koleżanki nieco wcześniej, ale ich wtedy olałam, oj ja głupia.
książki lubię, aczkolwiek... nie czytam ich wiele, bo kiedy skończę jakąś to przez minimum kilka miesięcy przeżywam losy bohaterów. Obecnie czytam "Jedz Módl się Kochaj"
Hana napisał:
a ja cie kojarze z
twitera
facebuka
batcountry.pl
tajnego planu polishfansów
znana jestes :d
Witajże ewelino, nie bój sie nas, pisz na shoutboxie, nie pisz posta pod postem
cholera jasna, hahaha własnie przeczYtałam co napisałaś i te słowa 'nie pisz posta pod postem' zorientowałam sie wtedy, co wlasne zrobiłam. Ledwie zaczelam i juz wtopa <ściana>
posprzątałam-Sil
Witaj życzę miłego pobytu , dużo się udzielaj bla,bla...
Hana wymieniła zasady Skąd jesteś??
Gość
Cxześć!! Nie bede sie rozkręcał, poprostu czuj sie tu jak u siebie <I pamiętaj co napisała Hana;)>
Hej , zaraz Cię zaproszę na laście
Podoba mi się Twój nick , a jeszcze bardziej avatar *.* kogo na nim masz ?
Aaa, ja również zaraz na last.fm Cię dodam do ziomków (po nicku raczej mnie poznasz) I w ogóle mamy superowe