Użytkownik
Hey!
Mam na imię Gosia, lecz wszem i wobec jestem znana jako Megan Corpsebride. Więc możecie mówić do mnie Meg
Jeśli chodzi o A7X to sprawa jest dość pogmatwana. Usłyszałam o nich przez przypadek od kumpeli. No i długo się zastanawiałam nad tym czy warto ich posłuchać czy też nie. Pewnego dnia coś mnie naszło i wpisałam w YouTube nazwę zespołu i pierwszą piosenką jaka mi się wyświetliła była piosenka Nightmare. I po prostu wsiąkłam w muzykę i teksty. Głos M.Shadowsa mnie powalił po prostu a te solówki gitarowe to po prostu orgazm dla ucha, jeśli mogę się tak wyrazić Jednym słowem chłopcy zdobyli moje serce swoją muzyką
Poza A7X słucham wielu zespołów i zajmuję się poniekąd promowaniem ich w Internecie i nie tylko.
Jeśli chcecie coś się o mnie dowiedzieć- pytajcie:) Postaram się odpowiedzieć
Hej Ile masz lat?
MeganCorpsebride napisał:
Poza A7X słucham wielu zespołów i zajmuję się poniekąd promowaniem ich w Internecie i nie tylko.
Przyda się kolejna osoba do spamu Jakich zespołów słuchasz poza a7x?
Użytkownik
Haha no tak spam to moja specjalność Żartuję.
A no różnych powiem szczerze. HIM, Motley Crue, Black Veil Brides, Escape the Fate, Lovex, Uniklubi, Rammstein i różnych innych, którzy mi akurat teraz nie przychodzą do głowy. Za dużo ich generalnie
Ostatnio edytowany przez MeganCorpsebride (2010-10-09 19:45:37)
poniekad promowaniem ich? tzn?
bo to prawie poniekad jak ja ;p
witaj . pisz duzo, ale nie spamuj, nei oftopuj, nei pisz posta pod postem, zagladaj na czatboxa i sie nas nei boj.
welcome to the family.
a i skad jestes?
Użytkownik
Tzn prowadzę różnego rodzaju supporty, rozsyłam informację do różnych tam mediów o danych zespołach. Generalnie takie tam pitu pitu A jestem z Gdyni
Mały P.S : lat 24 Stara, ale jara jak to mówią
Ostatnio edytowany przez MeganCorpsebride (2010-10-09 19:54:11)
hej
miłego pisania !!
Użytkownik
Dziękuję za miłe przyjęcie! Aż jestem overwhelmed
MeganCorpsebride napisał:
Mały P.S : lat 24 Stara, ale jara jak to mówią
Ekhm... jaka stara?! Też mam 24 lata, so high five
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2010-10-09 20:16:13)
Użytkownik
Yay haha nie czuję się zatem wyalienowana high five, girl!
Użytkownik
Hah no witam
Użytkownik
siemka
Użytkownik
witaj
to powiedz mi, gdzie pracujesz?
bo ja osobiscie zajmuje sie spamowaniem roznych agencji, i od 2 lat probuje sciagnac a7x do polski, a wiec twoja pomoc by mi sie przydala.