U¿ytkownik
Hey!
Mam na imiê Gosia, lecz wszem i wobec jestem znana jako Megan Corpsebride. Wiêc mo¿ecie mówiæ do mnie Meg
Je¶li chodzi o A7X to sprawa jest do¶æ pogmatwana. Us³ysza³am o nich przez przypadek od kumpeli. No i d³ugo siê zastanawia³am nad tym czy warto ich pos³uchaæ czy te¿ nie. Pewnego dnia co¶ mnie nasz³o i wpisa³am w YouTube nazwê zespo³u i pierwsz± piosenk± jaka mi siê wy¶wietli³a by³a piosenka Nightmare. I po prostu wsi±k³am w muzykê i teksty. G³os M.Shadowsa mnie powali³ po prostu a te solówki gitarowe to po prostu orgazm dla ucha, je¶li mogê siê tak wyraziæ Jednym s³owem ch³opcy zdobyli moje serce swoj± muzyk±
Poza A7X s³ucham wielu zespo³ów i zajmujê siê poniek±d promowaniem ich w Internecie i nie tylko.
Je¶li chcecie co¶ siê o mnie dowiedzieæ- pytajcie:) Postaram siê odpowiedzieæ
Hej Ile masz lat?
MeganCorpsebride napisał:
Poza A7X s³ucham wielu zespo³ów i zajmujê siê poniek±d promowaniem ich w Internecie i nie tylko.
Przyda siê kolejna osoba do spamu Jakich zespo³ów s³uchasz poza a7x?
U¿ytkownik
Haha no tak spam to moja specjalno¶æ ¯artujê.
A no ró¿nych powiem szczerze. HIM, Motley Crue, Black Veil Brides, Escape the Fate, Lovex, Uniklubi, Rammstein i ró¿nych innych, którzy mi akurat teraz nie przychodz± do g³owy. Za du¿o ich generalnie
Ostatnio edytowany przez MeganCorpsebride (2010-10-09 19:45:37)
poniekad promowaniem ich? tzn?
bo to prawie poniekad jak ja ;p
witaj . pisz duzo, ale nie spamuj, nei oftopuj, nei pisz posta pod postem, zagladaj na czatboxa i sie nas nei boj.
welcome to the family.
a i skad jestes?
U¿ytkownik
Tzn prowadzê ró¿nego rodzaju supporty, rozsy³am informacjê do ró¿nych tam mediów o danych zespo³ach. Generalnie takie tam pitu pitu A jestem z Gdyni
Ma³y P.S : lat 24 Stara, ale jara jak to mówi±
Ostatnio edytowany przez MeganCorpsebride (2010-10-09 19:54:11)
hej
mi³ego pisania !!
U¿ytkownik
Dziêkujê za mi³e przyjêcie! A¿ jestem overwhelmed
MeganCorpsebride napisał:
Ma³y P.S : lat 24 Stara, ale jara jak to mówi±
Ekhm... jaka stara?! Te¿ mam 24 lata, so high five
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2010-10-09 20:16:13)
U¿ytkownik
Yay haha nie czujê siê zatem wyalienowana high five, girl!
U¿ytkownik
Hah no witam
U¿ytkownik
siemka
U¿ytkownik
witaj
to powiedz mi, gdzie pracujesz?
bo ja osobiscie zajmuje sie spamowaniem roznych agencji, i od 2 lat probuje sciagnac a7x do polski, a wiec twoja pomoc by mi sie przydala.