Na a7x.one.pl zaglądam tylko brakowało mi tam forum i musiałem zacząć szukać na własną rękę
Co do tego czy gram na czymś, to mam gitarę ale czy GRAM to inna sprawa
Tak w ogóle o co chodzi z tym rozmiarem buta?
Użytkownik
randal napisał:
Witaj
piernik napisał:
13.Lubisz wiadro ?
Ja lubię
od czasu do czasu
tylko od czasu do czasu?
toż to nie ma nic lepszego od wiaderka nawet shisha nie jest tak dobra jak wiaderko
jedyna co moze sie rownac (ale nie przebic) z wiaderkiem to butla
o co chodzi z numerem buta? po prostu chcemy znac twój rozmiar, bo to wiele o człowieku mówi
o forum było trzeba zapytać w komentarzach kojarzysz mnie, prawda? tzn ze strony?
BTW.: MOŻE WIESZ JAK SIE NAZYWAJĄ NOWE BUTY SYNA?
witaj raz jeszcze.
Użytkownik
Witaj Ja również lubię BFMV i Atreyu, fajny masz avatar. No właśnie, co to znaczy że rozmiar buta dużo o człowieku mówi, bo najwyraźniej nie jestem za długo jestem w temacie?
Kurdęę co tu się dzieję same fetyszystki Moim zdaniem powinna być rubryczka przy rejestracja na forum : wymagane Numer buta... nie trzeba potem się pytać i tłumaczyć dlaczego
Haa
kociol_a7x napisał:
tylko od czasu do czasu?
toż to nie ma nic lepszego od wiaderka nawet shisha nie jest tak dobra jak wiaderko jedyna co moze sie rownac (ale nie przebic) z wiaderkiem to butla
No znalazł się ktoś z kim znajdę wspólny temat Powiem ci tak od czasu do czasu ponieważ często prowadzę no i uczę się jeszcze
wiadomo jak shisha to tylko melasa popykać se można do smaku a zielonej herbaty
to z sziszki jeszcze nie próbowałem zazwyczaj wiaderko kacza luf. Jak to mówimy dobre wiadro nie jest złe
Ostatnio edytowany przez randal (2010-08-18 21:27:42)
Użytkownik
randal napisał:
Powiem ci tak od czasu do czasu ponieważ często prowadzę no i uczę się jeszcze
ja tez sie uce ale jakos zyje z shishy to zazwyczaj tyton owocowy pale
albo z bonga
i tak zeby nie bylo offtopa to jakie Neon lubisz piosenki B4MV najbardziej?
Użytkownik
witaj