Długo się zabierałem ale w końcu...
Miło mi jestem Mateusz mam 18 lat mieszkam w pięknym i zrazem dziwnym mieście Gdańsku
a7x słucham od roku 2007 wtedy moja koleżanka z byłej klasy wysłała mi parę kawałków z albumu Waking the fallen oraz cały pierwszy album Sounding the seventh trumpet i jakoś się wkręciłem oprócz A7X słucham : CKY Gogol Bordello Papa Roach Bad Religion Alien Ant Farm The Darkness Pink Floyd AC/DC Guns n Roses ... również preferuję od czasu do czasu zapuścić coś z ambient'u oraz IDM'u Boards of Canada Autechre Tycho PRefuse 73 tzw'any chill out wiadomo. Hm Często podróżuję na tereny południowe Polski interesuję się piłką nożną szczególnie naszą ekstraklasą wiem wiem śmiech na sali jak jest siano nie pogardzę dobrym koncertem ostatnio w rejonie Gda coś słaboo jutro w Wawie Bad Religion kur... No i oczywiście czekam z niecierpliwością na koncert Avenged Sevenfold w Polsce od jakiegoś grubszego czasu śledzę stronkę a7x.one.pl i czekam oraz służę pomocą jeżeli chodzi o nowe tajne plany Polskich fanów.
aha aktywniejszy jestem w nocy bo mam problemy ze snem to tyle nie lubię się rozpisywać dlatego dalsze pytania pozostawiam wam ! take care!
Ja też nie, chociaż kiedyś uczyli mnie grać na perkusji ale cóż... nie mam talentu
1. Zgadza się czerwiec
2. Brązowe
3. Niebiesko zielone
4. Przez 4 lata miałem myspace ale usunąłem...
5. M. Shadows
6. Hmm pada dzisiaj?
7. Unholy Confessions i jest ogień!
8. Boards of Canada - Everything You Do is a Balloon i odlatuję
9. Nie ale w najbliższym czasie zamierzam sobie zrobić napis " LIFE " ha
10. 187
Siema!
No ja już to na stronce zauważyłem same fetyszystki buty buty
11. 44
nie pisz posta pod postem :C -h.
Vis, tak jak koleżanka Skatrix mówi.
Zgadzam się, dobrze gada, polać jej
No ja już to na stronce zauważyłem same fetyszystki buty buty
Kurcze, wysoki jesteś
Vermilion napisał:
Skatrix, jeszcze o coś nie zapytałyśmy....
dobra, idę stąd, bo zaraz zyskam etykietkę zboczeńca
ale to podobno po rozmiarze buta można łatwo dojść
jak kolegę zapytamy, to ucieknie
Ostatnio edytowany przez skatrix (2010-08-16 22:24:17)
Vermilion napisał:
no ale o tych włosach to się mogłeś bardziej rozwinąć
ale za wzrost duuży plus
Ver, to ja mam u Ciebie zajebiście wielkiego plusa bo jestem nawet nieco wyższy
Witam kolegę i miłego pisania życzę