Dzieñ dobry, jestem paulina i nie wiem co napisaæ. Zarejestrowa³am siê poniewu¿ ju¿ od dawien dawna ¶ledze stronê, fejzbuka i lasta(no te dwa to stosunkowo od niedawna, bo niedawno powsta³y). Jestem bardzo podekscytowana faktem i¿ ch³opaki zawitaj± do naszego jak¿e piêknego kraju! XD No i przeczyta³am o tym bardzo tajnym planie i chêtnie wziê³a bym w nim udzia³, a wiadomo w takich sprawach bez forum to ani rusz!
No dobra, co¶ o sobie wypada³oby powiedzieæ. Czekajcie, podgl±dne co tam inni napisali.
S³ucham g³ównie post-hardcore'u, metalcore'u, troche indie rocka, alternatywnego rocka i polskiego hiphopu(mam na my¶li ten lepszy gatunkowo, nie ¿aden rychu peja, firma jp na 100%). Jestem podatna na wkrêcanie siê w ró¿nego typu seriale, w czym mój ulubiony to Nie z tego ¶wiata. A7X pozna³am na forum MCR(taaa, stare czasy) gdzie mia³am nick Venom, kilka osób chyba z tego forum tu siê pojawi³o, wiêc mo¿e bêd± mnie kojarzyæ. No dobra, jak co¶ to pytanka, chocia¿ w±tpiê, ze komu¶ siê bêdzie chcia³o to czytaæ. Pozdrrro!
Cze¶æ beboku! ju¿ jedna znajoma twarz!
Visenna24, mam lat 16.
nie wiem czemu... ale wlasnie nick Venom mi sie przypomina wlasnie zza czasow, kiedy namietnie sledzilam poczynania MCR... tylko ze ja nie bylam zapisana na zadnym forum, wiec nie wiem czemu.... hmm hmmmm hmmmm
ale ogolnie to czesc
Vis, to oni jeszcze ¿yj± ?
hahah ¿yj± i maj± siê dobrze tara ra ra It's the final countdown...
Ojojoj, namno¿y³o siê postów. Jade po kolei :
Apriil, dankeszun to od nazwiska
visenna24, nie by³am niestety, bo jestem troche chora, a jeszcze ta okropna pogoda wczoraj :C
Co do pytañ od Vermilion:
1. Ile masz lat? 16
2. Ulubiony utwór A7x? obecnie I Won't See You Tonight, ale co jaki¶ czas mi siê zmienia
3. Ulubiony utwór nie-a7x? obecnie Bon Jovi- Wanted Dead Or Alive lub Underoath- It's Dangerous Business Walking Out Your Front Door
4. Jaki hh masz na my¶li? eldoka, fisz emade/tworzywo sztuczne, ostry, kaliber44, ³ona
5. Wiesz, jak siê skoñczy³ serial LOST? Losta nie ogl±da³am nigdy w ¿yciu, ale wiem, ¿e Sawyer jest ³adny
6. Jared Padalecki czy Jensen Ackles? Padalecki
7. Jak d³ugo s³uchasz Avenged Sevenfold? ponad 2 lata
8. Ulubiona p³yta A7x? COE
9. Ulubiony cz³onek zespo³u? Syn
10. Ulubiona czê¶æ cz³onka zespo³u? wszystkie!
A Nightmare przes³uchane od deski do deski kilka razy
To mam jeszcze jedno pytanie, z jakiego osiedla jeste¶? Bo ja mieszkam na Czechowie
No proszê W³a¶nie jestem w trakcie przeprowadzki (która trwa ju¿ miesi±c) na Czechów
o, to mo¿e kiedy¶ siê spotkamy Ja mieszkam bardzo blisko klubu RagnArocK dok³adnie na ul. Kaprysowej