Siema!
Na imię mam Krystian, słucham ostrej muzyki, głównie różnego typu crossoverów (metalcore, nu-metal, rapcore) oraz klasycznego thrash/heavy metalu. A7x słucham w sumie od paru miesięcy, ale już pierwszą przesłuchaną płytą ('Avenged Sevenfold') przyciągnęli mnie do siebie i nie chcą puścić : D
Jeśli macie jakieś pytania do mojej skromnej osoby - pytajcie, tylko pamiętajcie że na głupie pytania odpowiem tak samo.
Amen .
Witajże
Skąd jesteś ?
Ile masz lat ?
Grasz na czymś ?
Mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem .
Mam 15 lat.
Gram na gitarze basowej, trochę na klasycznej, kiedyś też uczyłem sie grać na klawiszach i akordeonie.
Użytkownik
PIERNIK !!! ukradłas moje pytania a na basie ile czasu grasz i jakiego pieca i basu używasz?
Na basie gram od marca, w tej chwili prywatnego basu nie mam, ćwiczę na jakimś pożyczonym słabym Cort'cie podłączonym do komputera : D. W Gminnym Ośrodku Kultury, gdzie mam nauczyciela i gdzie mamy z kumplami próby gram na tamtejszym Washburnie T-14, a sam do końca wakacji zamierzam sobie kupić T-14 właśnie albo T-24, bo podobno są to najlepsze tanie baśki : D Na piecach niestety się nie znam, i w tym przypadku będę musiał polegać na wyborze mojego nauczyciela albo sprzedawcy ze sklepu : x
Użytkownik
cześć!
gompkeys napisał:
Mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Bydgoszczą a Toruniem .
.
oo! a gdzie dokladnie?;>
bo ja z Bydg. jestem
i w ogole to hej!
Użytkownik
Hej
Użytkownik
gompkeys napisał:
Na piecach niestety się nie znam, i w tym przypadku będę musiał polegać na wyborze mojego nauczyciela albo sprzedawcy ze sklepu : x
ja jednak bym wolał rade nauczyciela niz sprzedawcy chyba ze masz duzo zaufania ze Ci bubla jakiego nie wcisną
z basowych piecy polecałbym to ---> http://allegro.pl/item1142256327_marsha … lampa.html
chyba e wolisz cos tanszego duzo tanszego to wtedy cos w tym stylu ---> http://allegro.pl/item1139986314_vision … yczna.html choc zapewno jakby ja go poddał probie osobiscie to dlugo by nie pogral jak bedziesz kupowac w sklepie to najlepiej zeby sprawdzic na miejscu jak gra znaczy nie głos na full i jechana tylko czy nie harczy, nie szumi nie brzeczy itd
a co do basu, to nie wiem jak ten Twoj wyglada, ale nie polecam basów w stylu strato-caster bo one mają chujowy rezonans na desce najlepiej brac bass, ktory nie ma maski na przystawkach
to ja również witam
PS. miło że ktoś w moim wieku
Ostatnio edytowany przez Lulson (2010-07-23 13:23:09)
Hana, ja się nie boję. Chyba... xd.
Dzięki Kociol za rady. Co do tych wzmacniaczy - vision właśnie odpada, nauczyciel odradzał, bo sam miał i mu zdechł po niedługim czasie. A Marshall niestety, nie na moją kieszeń.
Asiaq, dokładnie to pomiędzy. Wioseczka nazywa się Rzęczkowo, jakieś 5 km na północ odbijasz od Złejwsi : >
@Up. Mi też miło że nie będę sam.
Wszystkim, którzy mnie powitali: siema!
Użytkownik
No siema