Witajcie drodzy u¿ytkownicy! Huh, jednak zbyt podnio¶le to brzmi. Siemaneczko, zatem. Zupe³nie nie wiem co mog³abym tu napisaæ. Tak wiêc przyprowadzi³ mnie tu zespó³, który jak siê domy¶lam wszystkich nas tu ³±czy. Tak prowadz± mnie ju¿ d³ugo, w sumie odk±d pamiêtam. A pierwszej ¶wie¿o¶ci wiekowej ju¿ nie jestem ; )
No i có¿ wiêcej? Nie mam zielonego pojêcia : )
U¿ytkownik
cze¶æ mo¿e napisz na pocz±tek czego s³uchasz oprócz a7x
To jest jaki¶ pomys³ ; ) Ogólnie to bardzo ró¿nej muzyki. Od Papa Roach, Billego który ma Talent, przez Classified, Eminema, czy Hollywood Undead do ¯ebrowskiego, Adamsa, czy innego Godsmacka : )
U¿ytkownik
ooo, widzê papa roach i hollywood undead i like it
rozumiem jak ciê¿ko jest napisaæ co¶ o sobie, sama mia³am z tym problem interesujesz siê czym¶? studiujesz?
O czyli nie jestem sama, jak mi³o Studiujê - fotografiê (wiem, zabawny kierunek). W sumie te¿ tym siê interesuje. I uwielbiam ksi±¿ki. Wszelkie sporty motocyklowe. No i rysujê te¿ : )
U¿ytkownik
o, widzisz sporty motocyklowe? a mo¿e te¿ motorowe? (pytam jako wielka fanka F1 ) na którym roku jeste¶? jakie ksi±¿ki lubisz?
Motorowe mniej, ale te¿, F1 czasem ogl±dam :> Na ostatnim, jako¶ siê uda³o. Ksi±¿ki.. ksi±¿ki wszystkie poch³aniam, ale jednak mi³o¶ci± m± krymina³y, thrillery, sensacyjne : )
Witaj F1, i ju¿ Ciê lubiê.xd krymina³y, sensacje, a mo¿esz co¶ ciekawego poleciæ? Przeczyta³by co¶ ca³kiem nowego, bo ostatnio odczuwam ksi±¿kowy g³ód, a dzie³a Puza to chyba na pamiêæ znam
Tsunderee, mo¿esz szukaæ, chocia¿ nie wiem jak to tam wygl±da od strony bibliotecznej, ale jaki¶ ebook gdzie¶ widzia³am : D Ah ¶wiêta, zawsze sobie obiecuje spêdziæ je produktywnie, a tu kiszka! Ale nadziejê trzeba mieæ ; D
Avanel, dziêki dziêki
mi³o powitaæ kogo¶ z Krakowa
o, Bieszczady - fajnie, ale teraz jeste¶ z Krakowa, tak wiêc zapewne spotkamy siê na jakim¶ przed koncertowym piwie uzgadniaj±c jak jedziemy