cze¶æ. t³umów na forum siê nie spodziewaj: nie cieszy siê ono ju¿ tak wielk± popularno¶ci± jak kiedy¶, ale wci±¿ mo¿na poznaæ ciekawych ludzi : ) mamy te¿ tu swoich speców od zadawania pytañ ale ja nim nie jestem wiêc dam Ci spokój na razie. Baw siê dobrze.
U¿ytkownik
Witaj i baw siê dobrze
wasp247 S³ucham du¿o MCR pomimo rozpadu nadal jestem ich fank±.Iron Maiden , Guns N'Roses,Blink 182, LeAthermouth,KOL,RHCP to takie czo³owe.
Avanel Oczywi¶cie s³uchaæ muzyki, spotykaæ siê z przyjació³mi oraz malowaæ ,rysowaæ.Interesujê siê sportem oraz zwierzêtami.Gram na akustyku ale taki poziom dla pocz±tkuj±cych.
Fallen Ha pewnie mnie wy¶miejesz ale przeczyta³am tylko 1 ksi±¿kê od deski do deski, by³a to "Pogromca wampirów"- Grahama Mastertona.W te wakacje zamierzam wiêcej czytaæ jego i innych twórców ksi±¿ek ,bardziej horrorów.
Dziêki za mi³e przywitanie
U¿ytkownik
Witaj!
Je¶li podoba³ Ci siê "Pogromca Wampirów", to przeczytaj sobie "Manitou" - te¿ Mastertona. Nie jest wybitnie przera¿aj±cy, mo¿e na koñcu, ale ma naprawdê fajny klimat
U¿ytkownik
No problemo "Kostnica" Mastertona te¿ jest naprawdê spoko. Podoba³y mi siê jeszcze "L¶nienie", "Carrie" i "Zielona Mila" Stephena Kinga