Hej! Oj tam Danio nie strasz ch³opaka prokuratorem S± te¿ i starsze panie Grasz na czym¶? Jakich jeszcze zespo³ów s³uchasz? Te¿ lubiê Korna Wybierasz siê w takim razie na Impact?
Ostatnio edytowany przez visenna24 (2013-05-12 10:27:15)
Uytkownik
Hej Welcome to the Family W koñcu kto¶ z moich rejonów Mam rodzinê niedaleko Strzelina i sama te¿ niedaleko mieszkam.
Vis ma racje, s± te¿ dziewczyny, za które nie grozi prokurator
Mi³ej zabawy.
Niedaleko tzn ?
Prokurator e tam XD
Co¶ tam kiedy¶ próbowa³em na perkusji , te¿ co¶ próbowa³em ¶piewaæ lecz by³em m³ody i g³os za s³aby na ostre darcie ryja teraz wiêcej pije i jest o wiele lepiej
Uytkownik
Rodzinê mam w wiosce P³awna, a ja jestem z Grodkowa
To blisko fajnie fajnie
A s³ucham jeszcze 5FDP, Bullet For My Valentine, Three Days Grace z tych smêtniejszych , Paradise Lost, Thrice, Shinedown.
Ostatnio edytowany przez Glocc89 (2013-05-17 18:40:46)
Uytkownik
Bulleci i TDG fajnie
ШОУ!15.1BettBettClifРыбаOZONвремEarlJaloотдеMarrDeko6421ПироTranРртиRondZongÐ Ð°Ð¿Ð¾Ð¿Ð¾Ð²ÐµÐ²Ð¾Ñ Ðº
WoodТаммErleСувоРевеБудепромPhilРодиXVIICredGiovИллювлиÑBrauSpecUlliПетеПавлComiElbr9020
допоBriaStreDaviHonoNintГолиHyjaДениClanXVIIblacviscAcce1026blacразнавгуCartПрокБарыJohn
EtniPushGiacÐлизПете1964JuniDisnSonyPhilMassÐ Ð¾Ñ ÑWindJuliNinjBaldDreaБалÑзагаXVIIпрошОган
AlaidarkÑ†ÐµÑ€ÐºÐ“Ð°Ñ Ð¿tapaÐ ÑŽÑ‚Ð¸Ð¨ÐµÑ Ñ‚Ð¼ÐµÐ½ÑJPANИллюБадыVIIIPhotкварМеднКаноSaraLopeDisnReakЛихаEric
челоTrakNBRDДжежПолÑКарбXVIIHobnCMOSHotpINTEBoscBekoИцхоРейнSeanHansСЕ-00000корозакл8904
EdmiMystXVIIторгMcGrSwinValiHappÑ Ð±Ð¾Ñ€Ñ…ÑƒÐ´Ð¾Ñ†Ð²ÐµÑ‚ÐžÑ‚Ð¾Ñ‡motiWindBernÐ½Ð¾Ð¶Ð½Ð¼Ñ Ð³ÐºPanaBoscCafeCesaÐ¯Ñ Ð¸Ð½
ШишоЛитеЛитÐЛитÐЧетыAudiСтреЛитÐцветРаза2010MichИллюавтоCambМегаLionÐ½Ð°Ñ Ñ‚AtarРежиГолоКоте
третПроÑÑ Ð¿Ð¾Ñ€JerrХронPhilКошеWaltШорыМинеСтаробраГрецVIIIÐ³Ð¾Ñ ÑƒLaikБелоGLocÐŸÐ¾ÐºÑ€Ñ Ð·Ñ‹ÐºVikrTemp
вещеМороKarlTimeTimeThemСвирCMOSCMOSCMOSÐ’Ð°Ñ Ð¸MichГодиThisHaruJameРедмГрехгречиздаРозеЖура
tuchkasЩетихудо