Witam wszystkich
Mam na imiê Aneta, pochodzê z ma³opolski, dok³adniej malutkiej miejscowo¶ci nieopodal Nowego S±cza. W Avenged sevenfold zakocha³am siê stosunkowo nie dawno, jakie¶ pó³ roku temu. Pierwsz± ich piosenkê podes³a³ mi znajomy, by³o to "A little piece of heaven", które totalnie mnie urzek³o i piosenka i teledysk, pó¼niej zakocha³am siê w ca³ym albumie "waking the fallen", pó¼niej w kolejnych kawa³kach, pó¼niej zakocha³am siê w Mattcie ( tak sto siê odmienia ? ) Shadows'ie, potem w ca³ym zespole no i oto jestem. Ogólnie to je¶li chodzi o mój gust muzyczny ciê¿ko mi siê okre¶liæ, poniewa¿ s³ucham wielu gatunków muzycznych, zale¿y to od nastroju jaki mi towarzyszy. Jest tyle piêknej muzyki ! Jednak¿e nigdy nie by³am wiêksz± mi³o¶niczk± mocniejszej muzyki, dla tego sama by³am zdziwiona, ¿e tak ich pokocha³am. Ale w³a¶nie z racji tego nie koniecznie odpowiada mi ich pierwsza p³yta
Je¶li chodzi o moje zainteresowania to chyba nic specjalnego. Lubiê muzykê bardzo, aktywny sposób spêdzania czasu, najlepiej na ¶wie¿ym powietrzu, ale wszystko amatorsko, ogl±dam te¿ du¿o filmów i seriali, a aktualnie mój ca³y wolny czas poch³aniaj± przygotowania do maturki ; D
W liceum, je¶li chodzi o seriale to na pierwszym miejscu One Tree Hill, ale lubie tak¿e Grey's Anatomy, Breaking Bad, Pretty Little Liars. Bardzo podoba³ Mi siê Gladiator, Presti¿, Ps. I Love you, W³adca Pier¶cieni te¿ ma swój fajny klimat ; )
Zespo³y; Coldplay, Florence and the Machine, 30 second to Mars, Damien Rice, Band of Horses - spokojnie klimaty
Idoli chyba brak
cze¶æ : D pomys³ na nick wziê³am z sagi o Wied¿minie, Andrzeja Sapkowskiego ; D
Z PLL najbardziej lubiê Wrena : D A je¶li chodzi o dziewczyny to chyba Aria, ogólnie s³odki jest ten ich zwi±zek z Ezr±
Gość
Witamy na pok³adzie !!
Fajnie, ¿e nie jestes typowa metalowa dziewczyna
Masz konto na filmwebie??
Kurczê, wiedzia³am ¿e sk±d¶ kojarzê! Tak samo nick Visenny, u¶wiadomi³am sobie ¿e to z Wied¼mina dopiero, jak sprawdzi³am na wikpedii
U¿ytkownik
Witaj na forum Baw siê tutaj dobrze. Mega plus za Wied¼mina <3 i W³adcê Pier¶cieni.