hej, no to trochę podstawowego info na początek: Ola, lat 22, Toruń/Poznań, czyli 120km między kujawsko-pomorskim a wielkopolskim
znam A7X krótko, od niecałych 2 lat, a porządnie wpadłam całkiem niedawno temu. generalnie uwierzyłam w rocka w wieku 13 lat, więc faktycznie długo omijał mnie tak świetny, zgrany band. słuchałam Avengedów szczególnie bardzo w minione wakacje, i tak zostało. no i jestem tu! pytajcie co chcecie wiedzieć do ' usłyszenia ' !
Użytkownik
Welcome to the Family!
Jakich zespołów słuchasz poza A7X? I czym jeszcze się interesujesz?
Użytkownik
Joł joł black bro! Po nicku wnioskuję, że słuchasz Misfitsów, si? Miłej zabawy i udzielania się!
aqEla25 - hej! nie gram na niczym, na gitarze kiedyś, ale nie wciągnęło mnie, a śpiewam raczej tylko do siebie…
BlackImpala - zespoły, których słucham oprócz A7X… kiedyś mój kumpel powiedział, że słucham dużo "krzyków", ale to nieprawda z "krzyków" to ja lubię A7X owszem, Bring Me The Horizon, do krzyków zaliczyłabym jeszcze Opeth. trudno mi się zdecydować na ulubiony band, ale TOP3 w zmiennej kolejności to byłby Tool, Hole i Opeth. poza tym moją wielką miłością jest spokojny, nieco melodramatyczny, ale zawsze prawdziwy post-punk. z tego Joy Division, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Cocteau Twins, Siouxsie and the Banshees… ogólnie lubię poznawać nową muzykę, ostatnio zachwycił mnie The Rapture.
zainteresowania: kino (amerykańskie, angielskie), literatura (tak samo), podróże, sztuki wizualne, świat, rozwój osobowości trochę mroczniejszych spraw też by się znalazło, ale wolę o tym nie pisać. ;s
wasp247 - dzięki. masz świetnego ava, to Ty?
FuckinBlack - zgadza się, missFit poniekąd od Misfits, których wielbię za oryginalność! i za "Helenę", "Vivid Red", "Dig Up Her Bones" itd. ale także od tego, że ostatnio ćwiczę! polecam wszystkim!
Użytkownik
Fajne zainteresowania! A czytałaś/oglądałaś Lot Nad Kukułczym Gniazdem? Hej, bardzo oryginalny gust muzyczny! Hole - grunge <3 A Joy Division i Depeszów też lubię sobie czasem posłuchać! Jaka jest Twoja ulubiona piosenka?
Hey Co robisz w życiu? Pracujesz? Studiujesz? Masz u mnie plusa za Opeth
Użytkownik
Witam świeżą krew!
Użytkownik
Hej Witamy na forum Miłej zabawy, zagladaj na Chatboxa i się udzielaj Fajny gust muzyczny, choć zupełnie nie w moim stylu. Ulubieni autorzy??