Użytkownik
Nazywam się Julita, mam 19 lat, pochodzę z okolic Siedlec. Avenged Sevenfold słucham od niedawna, ale zdążyłam bardzo polubić ten zespół. Oprócz A7X słucham różnego rodzaju rocka i metalu (Evanescence, My Chemical Romance, Billy Talent, 30 Seconds To Mars, Bullet For My Valentine, Queen, Metallica, Nirvana, AC/DC, The Pretty Reckless, Marilyna Mansona, Guns N' Roses itd.), ale jestem otwarta na różne rodzaje muzyki, byle miała dobry przekaz (w dzisiejszych czasach ciężko o to, bo to co serwują nam radia, nie da się słuchać). Oprócz słuchania muzyki interesuję się piłką nożną, filmem, historią (w szczególności średniowiecza), literaturą, serialami. To tak w skrócie... Może macie jakieś pytania?
Użytkownik
Hej Jakie filmy i książki lubisz?
Gość
Hej Zachęcam do częstego udziela nie się CZym sie zajmujesz na codzień.?
Użytkownik
visenna24 bardzo lubiłam grać na keyboardzie - pianinie, ale zepsuł się i już nie gram. Poza tym zakupiłam gitarę akustyczną, tylko mam problem - paznokcie; nie potrafię funkcjonować w krótkich, a wiadomo długie paznokcie nie sprzyjają graniu na gitarze, więc zaprzestałam... Jeśli chodzi o seriale, to moim faworytem jest "Supernatural", dalej oglądam jeszcze "Pamiętniki Wampirów", "Grę o Tron", "CSI Miami", 'Chirurgów"; bardzo lubiłam "Dynastię Tudorów" czy "Dr House'a". Z polskich seriali moim numerem jeden zawsze pozostanie "Pitbull', poza tym z seriali emitowanych obecnie oglądam jeszcze "Czas Honoru" i "Na dobre i na złe"
BowE3 na razie mam wakacje, do października W październiku zaczynam pierwszy rok studiowania filologii angielskiej na Uniwersytecie Przyrodniczo - Humanistycznym.
Joanna Gates nie ukrywam, że sporo filmów, które oglądam i książek, które czytam, są związane z historią. Filmy - lubię klimat starożytności, mitologii czy średniowiecza jak np: "Troja", "Gladiator", "Alexander", "300", "Sisi","Maria Antonina" itd. Z książek lubię biografie sławnych władców, wodzów, albo książki prezentujące życie w średniowieczu - wiem, jestem nudna A tak poza tym, to lubie filmy dramatyczne, sensacyjne jak np: "Przerwana lekcja muzyki", 'Fight Club", "Requiem dla snu", "Forrest Gump", czy "Rekrut"; a ostatnio polubiłam książki o aniołach
Motoko_91 no znamy się i z tego co widzę, jest tu kilka osób z forum o MCR :-)
A tak w ogóle to dziękuje za miłe przywitanie. Mam nadzieję, że macie tu normalnych moderatorów, bo na jednym z forum zostałam powitana przez moderatora pytaniem : "Dlaczego słuchasz takiego gówna?", no i wojna się rozpoczęła. Ale widzę, że tu większość słucha tego co ja - bardzo mnie to cieszy...
Ostatnio edytowany przez VoiceOfSilence (2012-09-13 14:26:25)
cześć
piłka nożna..Twój ulubiony klub?
też się wybieram na filologię angielską, ale to dopiero za rok.. baw się dobrze
Użytkownik
adrienne moim ukochanym klubem jest Real Madryt, lubię też Arsenal Londyn A filologia angielska to bardzo interesujący kierunek
Gość
VoiceOfSilence napisał:
A tak w ogóle to dziękuje za miłe przywitanie. Mam nadzieję, że macie tu normalnych moderatorów, bo na jednym z forum zostałam powitana przez moderatora pytaniem : "Dlaczego słuchasz takiego gówna?", no i wojna się rozpoczęła. Ale widzę, że tu większość słucha tego co ja - bardzo mnie to cieszy...
Moja droga.. tutaj szanujemy się wszyscy nawzajem- panuje tu bardzo przyjemna atmosfera i z opinii które zbieram wszyscy czuja sie tu bardzo dobrze:) Założę się, że niebawem poznasz wielu interesujących ludzi z którymi bedziesz dzielic wspólne pasje. Wiem z własnego doświadczenia
Ostatnio edytowany przez BowE3 (2012-09-13 14:52:02)
Użytkownik
Hah lubisz takie same filmy i książki jak ja
Użytkownik
Joanna Gates napisał:
Hah lubisz takie same filmy i książki jak ja
No i sprawdza się to co napisał BowE3, już na stracie poznaje osobę, która ma podobne zainteresowania i podziela moje pasje
A tak poza tym to postaram udzielać się jak najwięcej na forum, przeglądając działy natrafiłam na wiele interesujących tematów i zapewne nie daruje sobie jak nie udziele się - baaardzo lubię dyskusje No ale wszystko w swoim czasie.