Nowy u¿ytkownik
No có¿... witam forumowiczów Nie wiem co mog³abym o sobie powiedzieæ. Hmm... mam na imiê Laura, mieszkam na naszym piêknym polskim pomorzu, a w³a¶ciwie to w okolicy Koszalina. Moj± mi³o¶ci± s± farby i o³ówki, ale lubiê te¿ wy¿ywaæ siê na gitarze (bo graæ to niekoniecznie potrafiê), czy te¿ pisaæ.
Jaki¶ czas temu a7x opêta³o mój mózg i zagnie¼dzi³o siê straszliwie g³êboko nie daj±c mi ¿yæ bez ich muzyki. Na forum wbi³am siê g³ównie chc±c poczytaæ wypowiedzi innych fanów, gdy¿ osobi¶cie nie znam nikogo, kto podziela³by moj± mi³o¶æ do nich. Ogólnie na forach zawsze czu³am siê ¼le je¶li chodzi³o o pisanie postów, gdy¿ najzwyczajniej mia³am wra¿enie, ¿e wytworzona jest ju¿ pewna do¶æ zamkniêta grupa ludzi, którzy siê licz±. A ja, oczywi¶cie, nie chcia³am siê wychylaæ za bardzo. No có¿, taki charakter Okej, niemniej jednak cze¶æ jeszcze raz i mam nadziejê, ¿e nikogo nie zanudzi³am
U¿ytkownik
Hej:) Witaj, mam nadziejê ¿e bêdziesz siê z nami dobrze bawiæ. I nie bój siê wychylaæ, tu nikt nie gryzie. Ja te¿ jestem tu od niedawna i wszyscy ciep³o mnie przyjêli:) Od czego siê zaczê³a Twoja mi³o¶æ do a7x??? Piszesz mo¿e jakie¶ opowiadania??
U¿ytkownik
witaj baw siê dobrze na forum
U¿ytkownik
Joanna Gates napisał:
Hej:) Witaj, mam nadziejê ¿e bêdziesz siê z nami dobrze bawiæ. I nie bój siê wychylaæ, tu nikt nie gryzie. Ja te¿ jestem tu od niedawna i wszyscy ciep³o mnie przyjêli:) Od czego siê zaczê³a Twoja mi³o¶æ do a7x??? Piszesz mo¿e jakie¶ opowiadania??
podzielam , podzielam ! My z Joann± Gates tutaj dosyæ od niedawna, a bardzo dobrze siê bawimy tworz±c zgrany duet Tu nie ma zamkniêtych grup, jest mi³o, wiêc zapraszamy do zabawy razem z nami
Hej Farby i o³ówki? Mo¿e pochwalisz siê swoimi pracami w takim razie?
U¿ytkownik
bromptoncocktail napisał:
Joanna Gates napisał:
podzielam , podzielam ! My z Joann± Gates tutaj dosyæ od niedawna, a bardzo dobrze siê bawimy tworz±c zgrany duet Tu nie ma zamkniêtych grup, jest mi³o, wiêc zapraszamy do zabawy razem z nami
O dok³adnie Spêdzam tutaj bardzo mi³e chwile i Ciebie te¿ zachêcam do udzielania siê
Nowy u¿ytkownik
Wow, dziêki bardzo za takie powitanie Wiêc tak, moja mi³o¶æ do a7x... hmm, sama dok³adnie nie wiem od czego siê zaczê³o. Pamiêtam, ¿e jedna osoba podrzuci³a gdzie¶ link do jednej piosenki i po kilkukrotnym przes³uchaniu jej stwierdzi³am, ¿e jest genialna i zaraz po¶ci±ga³am ich p³yty i... no tak posz³o
Tak, piszê opowiadania, ale te¿ nigdy nie jestem z nich jako¶ szczególnie zadowolona. Po prostu czasem mam tak± ochotê na powylewanie pomys³ów.
Mam 15 lat (le gówniara, wiem). S³ucham tak¿e Guns N' Roses, Iron Maiden, Green Day, Three Days Grace, System of a Down, Linkin Park, Asking Alexandria, Nirvany i Disturbed. Znam batcountry. pl, ale nie siedzie tam zbyt czêsto. Mogê pokazaæ jakie¶ prace, ale ostrzegam, ¿e jakie¶ mistrzowskie nie s±.
Okej, postaram siê udzielaæ, bo widzê, ¿e panuje tu naprawdê ¶wietna atmosfera Dziêki jeszcze raz!
Heeej
Te¿ jestem tu od niedawna! Mia³am taki sam problem z pisaniem na forach jak ty, ale ludzie tu s± bardzo mili, wiêc my¶lê, ¿e zaaklimatyzujesz siê tu równie szybko co ja
Widzê, ¿e masz bardzo dobry gust muzyczny! Do³±czam siê do pró¶b o pokazanie prac
+fajny nick.