ave foREVer,
Mam na imiê Czarek, mam 17lat, mieszkam w ma³ej miejscowo¶ci niedaleko Koñskich, interesujê siê muzyk±, sportem, filmem i... i tu was mam chemi± . Ulubione zespo³y to zdecydowanie a7x , Linkin Park, BlessTheFall, Escape The Fate, Falling in Reverse, Bullet For My Valentine, Eyes Set To Kill, SOAD, jak równie¿ Breaking Benjamin, Dream Theater - na te 2 muszê mieæ specyficzny dzieñ ^^
No to chyba tyle, poczu³em siê jak na Unholy Confessions xd
Jeszcze raz witam wszystkich forumowiczów.
U¿ytkownik
witaj baw siê dobrze na forum
U¿ytkownik
Cze¶æ Czarku, na prawdê mieszkasz niedaleko Koñskich? Ja równie¿, okolice Skar¿yska-Kamiennej Masz ode mnie wielki plus za muzykê, same moje ulubione zespo³y Mam nadziejê, ¿e nas nie opu¶cisz i bêdziesz siê z nami dobrze bawi³.
hi Kasiu ^^
No naprawdê naprawdê.
Dziêki mojemu sprytnemu smartfonowi mam dostêp do forum i w drodze do szko³y/ze szko³y czêsto surfujê po necie
Btw teraz gwa³cê City of Evil! ;>
Karolinaaa napisał:
witaj baw siê dobrze na forum
Hej pewnie ¿e bêdê
adrienne napisał:
witam i ja, have fun
Well hello there
siemano , ;]
@Hana ok, wybacz nie pomy¶la³em tak. O tym forum dowiedzia³em siê przypadkiem wpisuj±c w gógle a7x no i wyskoczyli¶cie pomy¶la³em ´czemu nie?´ no i o to jestem. Batcountry.pl ... Hmm.. Zapewne poznam . A co do kolegi z Koñskich to pewnie masz racjê ;>
Ostatnio edytowany przez VVoltair (2012-05-25 20:10:54)
Siema
na poczatek prosze zebys nie dodawa³ posta pod postem bo sie robi burdel i nikt nie wie o co ci chodzi;p uzywaj opcji 'edytuj'
skad dowiedziales sie o forum?
jak dobrze znasz dzia³alnosc a7x polish fans?
znasz batcountry.pl?
btw mamy tu kolege z konskich :)mysle ze sie polubicie prawda, @schecter?
U¿ytkownik
Hej Udanej zabawy. Plus za ulubione zespo³y