U¿ytkownik
Nie mam pojêcia od czego zacz±æ mo¿e tak... Mam na imiê Kinga, w tym roku skoñczê 21 lat, A7X s³ucham od baaaaaardzo dawna (chyba ze siedem cudownych lat), oprócz tego moje serce nale¿y do ró¿nych odmian ciê¿szych brzmieñ, ale l¿ejszymi rockowymi kawa³kami nie pogardzê studiujê w Lublinie i chyba tyle nie lubiê gadaæ o sobie, no :<
U¿ytkownik
Gram amatorsko na elektryku, tak dla w³asnej przyjemno¶ci, studiujê ochronê ¶rodowiska, inne zespo³y, których s³ucham to: Iron Maiden, My Chemical Romance, Linkin Park, AC/DC, Guns n' Roses, 30 seconds to mars, ostatnio Ozzy Osbourne, Foo Fighters, Green Day, jejku, i jeszcze inne, ale za du¿o pisania, to takie ulubione pijê okazjonalnie, nie palê, ulubiony napój - sok multiwitamina lub coca-cola, potrawa - lubiê je¶æ, jak nie jest przeterminowane i jadalne, to wiêkszo¶æ przejdzie jejku, zmêczy³am siê
U¿ytkownik
No ³adnie, od razu jaki atak! Pasja to rysowanie - chcia³abym byæ tatua¿ystk± (obecnie jestem w fazie æwiczenia rysunku i zbierania kasy na kurs tatuowania) no i oczywi¶cie muzyka, mam te¿ ma³ego bzika na punkcie W³adcy Pier¶cieni i tracê g³owê dla gier komputerowych. Lubiê ¶wiêta, bo jest wolne ;p o forum sama siê dowiedzia³am, bo zaczê³am ¶ledziæ a7xpolishfans na twitterze nie mam fejsa - mam twittera (www.twitter.com/goferzdzemiorem), ulubionego filmu nie potrafiê wybraæ, a ulubiony kawa³ek (w³a¶ciwie kawa³ki;p) a7x to Unholy Confessions i Second Heartbeat, o
U¿ytkownik
Jeste¶ ju¿ drug± osob± w kolejce, która domaga siê zni¿ki, zbankrutujê przez was te¿ czekam, jeszcze 10 d³ugich miesiêcy, mam nadziejê, ¿e nie zawiedzie moich oczekiwañ ;]
Hey Z Lublina super! Mo¿e siê kiedy¶ wybierzemy na piwo Ulubiony bar w Lublinie?
U¿ytkownik
Lenuch - high five!
visenna24 - no kiedy¶ to Arena, ale zamknêli PadBar te¿ upad³ przez t± aferê z grami, teraz to Archiwum, ale i tak preferujê domówki u znajomych
Jeszcze za moich studenckich czasów Arena by³a otwarta Polecam zatem fajny bar u mnie na osiedlu https://www.facebook.com/#!/pages/Route … 5637593571
U¿ytkownik
ostatnio zamknêli, bo ludzie na rozróby siê skar¿yli a ten Twój bar kojarzê, ale nie by³am, trzeba bêdzie to zmieniæ po sesji i po tych syberyjskich mrozach