Witam
Mam na imiê Jeremi, mieszkam na wsi Kamionki w dolno¶l±skim (jak kto¶ bêdzie chcia³ to sobie znajdzie). Mam 16 lat nied³ugo 17. Avengedu s³ucham gdzie¶ od roku, chyba przypadkowo wszed³em na klip do 'Bat country'. Jest to mój drugi w kolejno¶ci ulubiony zespó³ po Soadzie. Od 5 miesiêcy gram na gitarze. Przez 2 lata uprawia³em parkour, ale ostatnio zajawka mi siê zepsu³a ale zamierzam powróciæ do treningów. Moje ulubione zespo³y to: System Of A Down, Avenged Sevenfold, Scars on Broadway, Slipknot, In Flames. Na koncercie nie by³em, chocia¿ je¿eli dowiem siê tylko ¿e a7x lub soad bêd± w Polsce jadê na 100%.
U¿ytkownik
witaj baw siê dobrze na forum
kinia/A7X napisał:
hej
no koncert w PL jest Luty Poznañ
kto¶ jedzie ze mn± ?
a sk±d ta pewno¶æ?
bo ju¿ to nawet na YT widzia³am gdzie¶ na necie pod jaka piosenk± ich i w ogóle ....
To tylko marzenia ludzi. Nawet trasa w Europie nie jest potwierdzona na 2012 r. A co dopiero koncert w Polsce i to jeszcze w Poznaniu. Kiedy¶ Larry odpisa³ nam na twitterze ¿e prowadzi rozmowy dotycz±ce koncertu w Polsce w³a¶nie na luty. Oczywi¶cie to tylko Jego gadanie bo pewnie gówno z tych rozmów wysz³o. Ludzi ponios³o i porobili jakie¶ kwejki i inne rzeczy ¿e koncert w Polsce bêdzie w lutym. Jak teraz widzê tylko wprowadzili tym innych w b³±d poniewa¿ to czyste spekulacje.
Hey Grasz na czym¶?
visenna24 napisał:
bo ju¿ to nawet na YT widzia³am gdzie¶ na necie pod jaka piosenk± ich i w ogóle ....
To tylko marzenia ludzi. Nawet trasa w Europie nie jest potwierdzona na 2012 r. A co dopiero koncert w Polsce i to jeszcze w Poznaniu. Kiedy¶ Larry odpisa³ nam na twitterze ¿e prowadzi rozmowy dotycz±ce koncertu w Polsce w³a¶nie na luty. Oczywi¶cie to tylko Jego gadanie bo pewnie gówno z tych rozmów wysz³o. Ludzi ponios³o i porobili jakie¶ kwejki i inne rzeczy ¿e koncert w Polsce bêdzie w lutym. Jak teraz widzê tylko wprowadzili tym innych w b³±d poniewa¿ to czyste spekulacje.
Podbijam ludzie wszystko wyolbrzymi±.
Witam jeszcze raz
Gość
Hej Pamiêtaj, ¿e my jednak co jakis czas TROPIMY i WSTAWIAMY niusy równiez na forum (prawda, Danio? ) A luty to dawno i nieprawda
I dawaj lasta, bo sie zastanawiam, dlaczego nie mam Cie jescze w znajomych
Ostatnio edytowany przez BowE3 (2011-12-12 20:51:57)
U¿ytkownik
Cze¶æ
Do¶æ blisko mnie mieszkasz :3