Witam wszystkich serdecznie. Niektórzy znają mnie jako moderatora na forum poświęconym MCR. Cóż, nikt nie zmusza Was, żebyście mnie lubili. Zapisałam się tutaj z czystej ciekawości, poza tym Avenged Sevenfold jest moim ukochanym zespołem i mam nadzieję znaleźć tutaj fajnych ludzi, którzy również kochają A7X, za muzykę, za teksty i ogólnie za całokształt. Jestem ... no cóż jedną ze starszych użytkowniczek, bo mam już skończone 20 lat. Dlatego wybaczcie, ale mogę mieć często inne zdanie od Was. Starość nie radość młodość nie wieczystość.
DeViLxD
witaj, witaj
to ty masz podpis na forum o mcr "pink is the new black" czy jakoś tak? bo nie chce mi sie tam znów wchodzić xP pytam z ciekawości, poprostu staram sie rozpoznawać ludzi xP
Tak XD to ja mam ten podpis XD haha to już będzie mój znak rozpoznawczy.
Użytkownik
czesc czesc ano zdanie ma chyba kazdy inne
Heh droga pani admin, znana jestem z tego, że uwielbiam się kłócić, mam nadzieję, że mnie nie zbanujecie od razu za ostry język;)? Ci co są z MCR forum to wiedzą...
Użytkownik
joł joł madafaka! D
ee... ale ty stara jestes xpp
my przy tobie to ten, no wymiekamy xp
<poległa> no taka babcia... ale Christ jest starszy ode mnie jedyne 3 i pół roku więc wiesz, patrzę na to w samych superlatywach
Użytkownik
wooohoo!!! D
to masz zaajebiscie!
mozesz ich wyrywac
a my nie x.x
Ach tak z chęcią... jak tylko ich spotkam to im powiem, że jestem do wzięcia;) poza tym mam taki zawód, że jestem w stanie dorwać ich za sceną i zmusić do rozmowy;) <kocha swój zawód>
'MAM TRZ LATKA, TRZY I PÓŁ...'
witam.
znam cię, ale nie z forum mcr (bo ich nie znoszę) ale z a7x.boo
rozgość się, ale nigdy nie czuj się tak jak tam. no. to tyle xp
Hana widzie że też ich kochasz^^ a tak poważnie to po pierwszym tygodniu miałam dość