U¿ytkownik
Mam na imie Kamila i mam 16 lat. Uwielbiam muzyke rockowa, jak pewnie wszyscy tutaj Moja przygoda z Avenged Sevenfold zaczela sie dosc niedawno, wiec dopiero zbieram informacje o nich, ogladam mnostwo smiesznych filmikow (niezle wariaty
z chlopakow sa;)) i przesluchuje ich plyty. Ogladalam jakis teledysk Linkin Park, z tego co pamietam i w propozycjach filmikow byl teledysk do piosenki "The River" Good Charlotte. Patrze na komentarze, a tu co 2 komentarz cos w stylu "Syn`s the best!" Wiec troche mnie to zainteresowalo, wpisalam w wyszukiwarke, przesluchalam kilku piosenek, zobaczylam kilka solowek i zakochalam sie ) Nie rozumiem dlaczego wczesniej ich nie znalam. Oni sa swietni! Ich wystepy na zywo sa wspaniale, M.Shadows ma swietny glos (marzy mi sie pojsc kiedys na ich koncert...), swietnie wygladaja, sa zabawni i cholernie utalentowani Postanowilam zarejestrowac sie na tym forum, zeby troche o nich popisac, dowiedziec sie czegos wiecej, poniewaz u mnie w okolicy nikt nie slucha takiej muzyki jak ja (wszyscy sluchaja radia, w ktorych to sa "wspaniale hity", ktorymi sie zachwycaja, albo sluchaja polskiego rapu (chlopaki)
a dziewczyny to Ewy Farny, Sylwii Grzeszczak itp...;/ Wiec witam Was wszystkich serdecznie, mam nadzieje, ze bede tu milo widziana
Witaj napewno bêdzie tu dobrze, ja jestem od jakiego¶ miesi±ca i bardzo mi siê tu podoba mi³a atmosfera.
I tu jak ka¿dy pewnie zgodzê siê ¿e ch³opaki s± super d³u¿ej ich s³ucham, dwa lata ju¿ bêdzie. Tak jak u Ciebie u mnie te¿ wszyscy s³uchaja radiowych "hitów" ... Tutaj fani rocka wiêc z dogadaniem napewno nie bd najmniejszego problemu
Mi³ego pobytu
aa sk±d jeste¶ ? i jakie masz hobby?
U¿ytkownik
O jej, juz sie tutaj milo czuje, tyle odpowiedzi Mieszkam w malej wsi jakies 40 km od Krakowa. A moim hobby jest sluchanie muzyki - slucham jej jakies 4-5 godzin dziennie Czasami jak koncze grac na komputerze kolo 23:00 i przez ten czas sluchalam z 2 godziny muzyki i do tego zawsze mam wylaczone swiatlo w pokoju, po prostu lubie jak jest ciemno, lepiej sie slucha i oglada wg mnie to strasznie mnie uszy bola i wszyscy twierdza, ze ogluchne a tego bym nie chciala ) Poza tym to lubie ogladac dobre filmy i spotykac sie z przyjaciolmi. To tyle o mnie
Gość
Witaj na pok³adzie Udzielaj sie du¿o w dyskusjach i czuj sie jak u siebie
U¿ytkownik
Cze¶æ
U¿ytkownik
Witaj
czego jeszcze s³uchasz oprócz Nietoperzy?
U¿ytkownik
witam now± forumowiczkê wpadaj na chatboxa jak bêdziesz mia³a ochotê
U¿ytkownik
Ogolnie to tez Linkin Park, Bullet for My Valentine, Limp Bizkit, Kings of Leon, Billy Talent, Good Charlotte. A teraz wlasnie ogladam filmiki z A7x, mam chyba z 20 kart z yt wlaczonych i mi sie komp zacina Fajne z nich chlopaki, tacy smieszni sa, a w szczegolnosci Syns, uwielbiam goscia )
Cze¶æ, mi³ego pobytu
U¿ytkownik
hej : D