Witajcie! Mam na imiê Filip, mam 14 lat i mieszkam w ma³ym mie¶cie w województwie ¶wiêtokrzyskim. Od 2 lat s³ucham metalu (rzadziej rocka prawie wgl).
Na A7X wpad³em zupe³nie przypadkowo. Poszed³em z kolega do Empiku i przegl±daj±c p³yty z muzyk± zobaczy³em ciekaw± ok³adkê p³yty Avenged Sevenfold "Nightmare". Zaciekawi³a mnie i pierwsze co zrobi³em po powrocie do domu, to odpali³em kompa i sprawdzi³em jaki rodzaj muzyki gra ten zespó³. Okaza³o siê, ¿e to co kocham! Wszed³em na YT i przes³ucha³em piosenkê "Nightmare". Jest idealna, bez dwóch zdañ, ale nie jedyna ;p
Znam ten zespó³ nieca³y tydzieñ, a mimo to ju¿ jest jednym z moich ulubionych. Pomimo tego s³ucham jeszcze takich zespo³ów jak Metallica, Iron Maiden, Rammstein, System of a Down, Helltrain (rzadko, ale s³ucham ;p), Disturbed (te¿ niedawno poznany zespó³), czy te¿ Slayer.
Od tamtych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia gram na gitarze. Teraz bêdê mia³ ostatni rok w Szkole muzycznej na skrzypcach, ale jak j± skoñczê to zacznê siê uczyæ prywatnie u jakiego¶ go¶cia.
PS Podoba mi siê wygl±d myszki na tym forum :]
Ostatnio edytowany przez Syn (2011-08-26 18:23:14)
Elo
fajny nick :0
i kolejny ze swietokrzystkiego.. :C
znasz batcountry.pl?
PS>: GRATULACJE!! Jestes jednym z niewielu, którzy widzieli nightmare w empiku! ponadto, jedes [chyba] jedynym fanem, który pozna³ ich muzykê przez ten sklep! to niesamowite
@Hana
Dziêki za pochwa³ê nicku ;] Zastanawia³em siê nad zrobieniem sobie takiej fryzury jak± ma Synyster tylko, ¿e nie te kolce, lecz t± co ma pod kapeluszem (w³osy opadaj±ce za ramiona). Jest ¶wietna, ale nie wiem czy bedzie to mnie pasowaæ, zreszta musialbym jeszcze trochê zapu¶ciæ bo mam do ramion. No i blond wiêc chyba nie bardzo.
Nie znam tej stronki, ale zaraz wejde i zobacze( taki jest tytu³ jednej z piosenek A7X) xd
A czemu jeden z niewielu co widzia³ Nightmare w empiku?
Ty te¿ ze ¶wiêtokrzyskiego? ;]
Ostatnio edytowany przez Syn (2011-08-26 18:59:01)
U¿ytkownik
Witaj
Hana nie ze ¶wiêtokrzyskiego , ale ja tak jaka miejscowo¶æ? ;>
Ostatnio edytowany przez schecteragata (2011-08-26 19:12:14)
Nie znam tej stronki, ale zaraz wejde i zobacze( taki jest tytu³ jednej z piosenek A7X) xd
to¶ mnie znajomo¶ci± City of Evil zaskoczy³!!! :OO
a w³osy syna opadaj±ce na ramiona.. hmm.. ja jednak nie nazwa³abym tego 'fryzur±', a 'nieuczesaniem artystycznym'
Nieuczesanie artystyczne nawet lepiej brzmi xd
Mam pytanie. Dlaczego w bodaj¿e ka¿dym temacie ludzie pytaj± nowych, czy znaj± batcountry.pl ?
Nie pisz posta pod postem bo potem ktos to musi 'sprzatac'. Od tego jest opcja 'EDYTUJ' -Hania
U¿ytkownik
Syn napisał:
@schecteragata
Skar¿ysko-Kamienna
o to kawa³ek ;]
U¿ytkownik
cze¶æ
Mam pytanie. Dlaczego w bodaj¿e ka¿dym temacie ludzie pytaj± nowych, czy znaj± batcountry.pl ?
BO TA STRONA POWINNA BYC DLA POLSKIEGO FANA A7X NICZYM BIBLIA DLA O RYDZYNA I NATANKA!!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
U¿ytkownik
Siema
U¿ytkownik
witaj plus za rammsteina w ulubionych zespo³ach baw siê dobrze na forum
(co do nightmare to podczas promocji na 30lecie roadrunnera wcale nie by³o tak trudno o ni± w empikach sama widzia³am j± w dwóch )
Heyy Synie
Chcia³abym zobaczyæ Twoj± fryzurê, poniewa¿ jeszcze nikogo we fryzurze a'la Syn oprócz Syna nie widzia³am
[W ¦rodzie te¿ le¿a³a Nightmare na pó³ce w Empiku, ale za niebotyczn± cenê 99,99 z³.Naprawdê nie wiem kogo tam pojeba³o.]
Mi³ej zabawy na forum ¿yczê