Roksana, 16 lat a7x słucham od niedawna ok. pół roku, a zaczeło się od "A little piece of heaven" i zajebiaszczego teledysku ^^ który puściła mi koleżanka. hmm to chyba tyle nie lubie sie rozpisywać. jeżeli są jakieś pytania to śmiało odpowiem na wszystkie
Cześć, cześć! Niedość, że mieszkasz niedaleko mnie (Łodygowice ) to jeszcze rówieśniczka! miłego pobytu na forum
czego słuchasz poza a7x? i gdzie chodzisz do szkoły? bo jak ze mną to jaja
Ostatnio edytowany przez Moonekk (2011-08-16 17:56:23)
hmm w sumie to rzadko odwiedzam batcountry.pl tak ogólnie mi sie podoba ale denerwuje mnie to, że niektóre podstrony nie są niedostępne np. Koncerty
głównie to Metallica, SOAD, Marilyn Manson, Korn, Nirvana, My Chemical Romance i troche Red Hot Chili Peppers, H.I.M, Bullet For My Valentine, Slipknot kiedyś Green Day i wiele wiele innych co w ucho wpadnie ;P
a co do szkoły to ostatnie 3 lata plastyk ale teraz odeszłam i za 2 tyg odzieżówka (technikum)
a ty Moonekk gdzie do szkoły??
Gust masz zajebisty! ja do Asnyka od września, szkoła metali podobno btw. jak odzieżówka to bielska szkoła przmysłowa to tam też składałam może się kiedyś spotkamy na mieście ?
nie pisz posta pod postem- od tego jest opcja edytuj
a ze zakładki sa nieaktualne to akurat wina natłoku zajęć zwana inaczej przez mnie fachowo- niechcemisiekurwa [TM]
ciesze sie ze ci się podoba nad innymi mankamentami strony będziemy pracować już wkrótce
Użytkownik
witaj życzę miłego pobytu na forum
Roksana w roku szkolnym to ja będę czesto odwiedzać Rudego Kota i Rude Boya i reszte bielskich klubów, także okazji do spotkania będzie dużo